Hevostelua 13.9.2017

Itkut on itketty ja elämä jatkuu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kerroin että meille tulis uusi hevonen.. no ei tullut.. tässä videot siitä kuinka olin onneni kukkuloilla – murruin – ja jatkan arkea..

P.S. Jos se mikroneulaus kiinnosti niin huomenna to 14.9. klo 10-11 instagramissa @marivalosaari live lähetys mikroneulaus hoidosta.

 

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Moi, oon tekemässä youtubeen videon itsestä ostotarkastuksesta. mutta siis se tehdään jos ostaja haluaa tarkastaa onko hevosella kaikki ok. jo pelkkä taivutuskoe tai röntgen kuvien kera. ostotarkastus on kaikille hevosille samanlainen. ja siis eivät kaikki käy. vain ne joiden ostajat sen haluavat tehdä ja ovat valmiit sen maksamaan. se maksaa noin 200-600 euroa riippuen mitä tehdään.

1 vastaus

mitä kaikkea tollasessa ostotarkastuksessa katotaan ja tehdään ja miksi? ja onko niitä erilaisia esim kouluhevosille tai estehevosille yms. (siihen loppui mun hevostietous) Käy kaikki myytävät hevoset ostotarkastuksen? 🙂

1 vastaus

Moi, oon tekemässä youtubeen videon itsestä ostotarkastuksesta. mutta siis se tehdään jos ostaja haluaa tarkastaa onko hevosella kaikki ok. jo pelkkä taivutuskoe tai röntgen kuvien kera. ostotarkastus on kaikille hevosille samanlainen. ja siis eivät kaikki käy. vain ne joiden ostajat sen haluavat tehdä ja ovat valmiit sen maksamaan. se maksaa noin 200-600 euroa riippuen mitä tehdään.

1 vastaus

Tuli jotenkin niin paha mieli sun puolesta, kun ei se heppa tullutkaan teille. :/

1 vastaus

Joo aika paha mieli tuli itellekin.. mutta kyllä on jo helpottanut

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: