Äiti elämää 25.9.2017

Lehtijuttu teki mun arjesta paremman

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Pari kuukautta sitten ilmestyneessä Kaks Plus lehdessä oli osio jossa kerrottiin meidän perheen arjesta. Se piti silloin paikkaansa mutta nyt kun juttu on tullut nettimuotoon tilanteet on muuttuneet.

Muuten juttu pitää edelleen hyvin paikkansa mutta se että Jontte tekisi ruuan kuusi kertaa vuodessa on muuttunut. Nykyään hän laittaa ruokaa oikeesti aika usein. Muutos tapahtui tuon lehtijutun jälkeen. En todellakaan tiedä johtiko asian ääneen sanominen muutokseen, mutta olipa niin tai näin olen enemmän kuin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen. Ja mielestäni Jontte ansaitsee julkisen kiitoksen tästä asiasta. Kiitos rakas!

Helpottaa arkea huomattavasti kun yhden ihmisen ei aina tarvitse tehdä kaikkia ruokia. Kesällä kun Jontte oli lomalla niin Jontte taisi tehdä ruokaa KUUSI kertaa yhden VIIKON aikana. Nyt hän on palannut töihin ja hommassa alkaa näkyä laskua, mutta en usko että hänen kokkailunsa loppuu. Niin paljon me ollaan niistä tykätty <3

Voit käydä lukemassa koko jutun täältä

-Mari-

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Välillä mietin samaa itsekin. Ja monesti käynyt mielessä että kyllä pitäisi. Aika on vaan niin kortilla että tämä on välillä todella haastavaa..

1 vastaus

Pitäiskö sun lopettaa blogi kun et vaivaudu panostamaan tämän enempää?

1 vastaus

Nyt on kylla pakko yhtya Janitan mielipiteeseen. Vaikutat tosi mukavalta ihmiselta mutta naissa blogi-postauksissa ei ole oikein mitaan asiaa tai sisaltoa. Naista nakee heti, etti ole edes yritetty tai mietitty jutun juurta. Mainokset ja heppa-videot Youtubessa eivat oikein riita.

1 vastaus

Välillä mietin samaa itsekin. Ja monesti käynyt mielessä että kyllä pitäisi. Aika on vaan niin kortilla että tämä on välillä todella haastavaa..

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: