Äiti elämää 2.10.2017

Edullinen, helppo ja opettavainen askarteluhetki

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ajattelin jakaa tämän meidän askarteluhetken koska se oli niin yksinkertainen ja samalla lapsi kuitenkin oppi taitoja ja hän oikeasti piti siitä ja iloa riitti vielä iltaan saakka.

Askarteluun tarvitset

  • mainoslehtisen
  • sakset
  • A4 paperia
  • liimaa
  • (sinitarraa/teippiä)

Mila kaiveli eilen aamulla sakset esiin ja kysyin haluaisiko hän askarrella jotain ja yllättävää tietenkin oli että kyllä hän tahtoi =)

Hetken mietin että mitäköhän me tehtäisiin ja sitten hoksasin että otetaanpa erittäin yksinkertainen linja. Kaivelin paperiroskiksesta mainoksia ja otin niistä yhden lehtisen. Pyysin Milaa valitsemaan kuvat mistä hän pitää ja leikkaamaan niitä sitten irti. Todella hienosti saksia Mila jo käyttää ja, no suhteellisen tarkkaan leikkasi kuvia.

Kun kuvat oli leikattu otettiin tyhjät paperit esiin ja alettiin liimaamaan kuvia paperiin. Minä levitin liiman. Varmasti se olis tytöltäkin jollain muotoa onnistunut, mutta oli ihan mukava osallistua hommaan. Liiman laiton jälkeen Mila liimasi kuvat. Asia mistä olin yllättynyt oli se että Mila osasi aina tarjota just oikean puolen minne liima kuului. Välillä varmistelin kumman puolen hän haluaa näkyviin ja kyllä aina meni oikein kummalle puolelle liima tuli.

Kun kuvat oli liimattu (kolmeen paperiin) niin neiti halusi kiinnittää paperit eli taideteokset seinälle ja sehän sopi minulle =)

Sinitarrat meinasi osua vähän ”liian” nurkkaan ja siinä kaivattiin hieman ohjausta, mutta hyvin meni ja tämäkin osuus tuntui olevan erittäin mieluinen. Eritoten papereiden kiinnitys seinään.

Kun nämä olivat valmiit Mila aloitti jonkun leikin niiden kans että paineli kuvia ja kovasti selitti kaikenlaista. Vielä illalla kun tultiin ulkoa sisään, tyttö meni taideteostensa luo ja ne tuottivat iloa ja aihetta leikkiin.

Tämä askarteluhetki osui sopivasti sunnuntai päivälle kun nyt maanantaina meillä on 4v neuvola ja siellä kai yhtenä mittapuuna on juurikin saksien käyttö. Erittäin yksinkertaista, mutta opettavaista ja lapsi tykkäsi kovasti =) Suosittelen

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: