Äiti elämää 17.11.2017

Anna lapsesi pukea sinut päivä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Minä annoin ja Mila otti tehtävän vastaan hyvin kirjaimellisesti =)

Mutta täytyy sanoa että hyvin valitsi, vieraitakin tulossa kylään niin on kiva olla mekko päällä. Piristää kyllä kun muutoin menee ihan vaan kalsari meiningillä ”sairaslomaillessa” . Itse olisin ehkä kokonaisuudesta jättänyt sukat pois, mutta aivan hyvä näinkin =)

p.s. mekko on äitien unelma, ei rypisty, niinkun ei muutkaan Joseph Ribkoffin   vaatteet vink vink =)

Kuvat minusta on myös ottanut Mila

tässä kohtaa Mila sanoi, tuu kattoon sulle ei tullu päätä =)

ja sit hän nappasi muutaman (lue MONTA) kuvaa lisää, tässä niistä pari. Ehkä olis pitänyt pää jäädä näistäkin pois hahaha

Edit: piti vaihtaa vaatetusta kun kävin kaupassa ja tämmöinen tuli (edelleen Mila halusi myös oikeasti pukea) :

-Mari ja Mila-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos. joo tää oli kyllä tämän päivän piristys =)

1 vastaus

Ihana idea! Tollaset pienetkin jutut piristää arkea varmasti yllättävän paljonkin! ❤️ Teidän arkea, ja sun someja on tosi kiva seurata! ? Ihanaihana perhe!

1 vastaus

Kiitos. joo tää oli kyllä tämän päivän piristys =)

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: