Äiti elämää 23.11.2017
Mainos

Tarjoushulina on lähellä, täältä voi aloittaa

(kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate eli mainoslinkin)

Black Friday eli super alet on taas huomenna ja moni yritys on ottanu jo varaslähdönkin. Nyt kannattais tehdä kaikki joululahjaostokset hyvissä ajoin todella hyvillä alennuksilla.

Jos lisäravinteet, ruuat, vaatteet, urheiluvälineet, terveystuotteet ja vaikka sun mitkä kiinnostaa niin kannattaa käydä kurkkaamassa Fitnesstukun Black Friday tarjoukset  (affiliate linkki)

Ja tuo on nyt siis vain yksi vinkki. Voisin veikata että yli 50% firmoista antaa jotain alennuksia huomenna perjantaina 24.11. joten ei ku etsimään mitä tarvit ja  shoppailemaan!

-Mari-

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: