Fitness 26.11.2017
Mainos

Treenaatko pakaroita?

(kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää mainoslinkin)

Pakarat vissiin on edelleen kuuminta hottia eikä pakaratreenin suosio ole varmasti poistumassa mihinkään.

Mä valmistan ja myyn nilkkapainoja joilla treenataan pakaralihaksia ja suosittelen lämpimästi tätä treenimuotoa pakaratreeniin. Treeni on todella kokonaisvaltainen eli samalla oikeestaan koko kroppa tekee töitä, mutta pääasiassa treeni kohdistuu juurikin pakaraan. Näillä liikkeillä ja ennen kaikkea nämä nilkkapainot jalassa saat super hyvän pumpin pakaraan.

Nyt jos koskaan kannattaa hankkia itselle nuo kyseiset painot. Ne on black friday tarjouksessa vielä tämän päivän 26.11.2017. Ja huikeessa tarjouksessa onkin, nimittäin -40% käy kurkkaan osoitteessa www.bunda.fi

Tässä videot treeniasennosta ja perusliikkeistä. TOIMII!!

Hyviä treenejä! (treenatkaa munki puolesta ku ite en just nyt kykene)

-Mari-

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: