Äiti elämää 27.11.2017
Mainos

Miten meillä lapset nukkuu

(Kaupallinen yhteistyö: saatu alennus www.veke.fi)

Lapset on nyt tyttö 4v ja poika 1,5v ja tuossa hetki sitten päätin että on aika siirtää ”vauva” myös nukkumaan omaan huoneeseen. Omassa sängysssä Jäbä on nukkunu jo jostain about 4kk iästä saakka. Siirsin omaan sänkyyn silloin kun alkoi liikkumaan.

Nyt kun oli aika siirtää omaan huoneeseen aloin miettimään sänkyä, millainen sen pitäisi olla… Lapset tulisivat vielä pitkään nukkumaan samassa huoneessa joten mieleen tuli heti kerrossänky koska se säästää tilaa. Mutta onhan nekin ”isoja”, vai onko?. Aloin googlailemaan pieniä kerrossänkyjä ja löysin veke.fi sivuston ja heillä onkin tosi paljon erilaisia pieniä kerrossänkyjä. Tästä voit käydä katsomassa heidän kerrossängyt

Mä valitsin Rico mallin (leveys 87cm, pituus 164cm, korkeus 154cm) ja tähän päädyin koska näytti että siinä on parhaat reunat sekä ylhäällä että alhaalla ja säilytyslaatikko alla tuo plussaa. Siihen saa muuten tarvittaessa rakennettua yövieraallekin pesän (jollei ole täynnä leluja, meillä se on vielä tyhjä). Mila on muutaman yön halunnut nukkua siellä laatikossa niin ollaan laitettu patja sinne. Sängyn oma patja ei tosin oo ihan täysin sopiva sinne, mutta huomasin että Ricoa saa nykyään myös niin että tuo laatikko on oikeasti lisäpeti. Kätevää!

Tulevaisuudessa nuo sängyt voi käyttää myös erikseen joten omiin huoneisiinkin menee. Sängyt on 164cm pitkiä joten aika monta vuotta tulee kestämään.

Niin ja tämähän sitten oli toki vain illuusiota.. EN ole vielä saanut siirrettyä poikaa nukkumaan tuonne alapetiin ja Milakin on halunnut milloin nukkua ylhäällä, milloin alhaalla ja toisinaan taas laatikossa ja sairaalareissuni jälkeen Mila pyysi päästä takaisin meidän makuuhuoneeseen, ja sen hänelle sallin. Siellä on edelleen vanha sänky niin olen antanut hänen nukkua siellä. Ja voimia kun itselläni ei ole nyt oikein ollut niin olen pitänyt Jäbän myös retkisängyssä jossa reunat ettei pääse itse pois. Veikkaan nimittäin että aika monta iltaa saa kannella poikaa takaisin sänkyyn kun hänet jättää ilman korkeita reunoja. Ja tosiaan oma terveydentila kun nyt on ollut heikko olen tehnyt kaiken mahdollisimman helpoksi itselleni, kaikki ylimääräinen pois. Jäbän retkisänky kyllä on tuolla lastenhuoneessa joten huoneen vaihto sentään on tapahtunut.

Ja toi kuvaaminen noiden lasten kans, hahaha voin kertoo että aika montaa kuvaa sain ottaa.. tämmöisiä on suurin osa =) (kuten huomaatte, poika tykkää kiipeillä ja riekkua ja roikkua)

Lopuksi Mila halusi vielä että otetaan kuvat myös keinuhepan kans joten tässä sekin.

P.S. Veke jakaa nyt 20 000€ edestä juhlaseteleitä, käy osallistumassa tästä

-Mari-

Kommentit (4)

Mun mielestä ne on hyvät ne patjat. Ollaan kyllä mietitty että ostettais tempur patjat tohon sänkyyn jos niitä saa sen kokoisena, mutta se nyt on täysin eri asia. Sänky on kyllä todella tukeva, ei heilu tai natise mihinkään suuntaan. Laatikkoon ei oo meillä vielä laitettu leluja kun en ole järjestelyä saanut tehtyä =) mutta Mila on nukkunut siellä ja sen se kesti. Sitä se puolestaan ei kestänyt kun minä astuin sinne, sillon naulat korkkasi mutta nekin sai naputeltua vielä hienosti takaisin =D

1 vastaus

Meillä on ihan samanikäiset lapset,hauskaa:D Siirrettiin muutama viikko sitten lapset samaan huoneeseen nukkumaan ja aikamoista hillumista on yöt…Vuorotellen jompi kumpi vieressä, isompaa pelottaa tai pienempi ei osaa nukahtaa uudelleen kuin äiskän viereen,huoh..Jospa tää tästä!

1 vastaus

Joo tuota mäkin sit odotan kun varsinaisen siirron teen. menee varmaan ensi vuoden puolelle että mulla on voimia tuohon rulianssiin.
Tsemppiä teille =)

1 vastaus

Meillä on suunnitteilla, että ostettaisiin lapsille sama kerrossänky. Oliko teidän mielestä siinä olevat patjat hyvät ja onko sänky tukevan oloinen? Ja onko alla oleva laatikko myös sellainen, että se kestää hyvin leluja ym.?

1 vastaus

Mun mielestä ne on hyvät ne patjat. Ollaan kyllä mietitty että ostettais tempur patjat tohon sänkyyn jos niitä saa sen kokoisena, mutta se nyt on täysin eri asia. Sänky on kyllä todella tukeva, ei heilu tai natise mihinkään suuntaan. Laatikkoon ei oo meillä vielä laitettu leluja kun en ole järjestelyä saanut tehtyä =) mutta Mila on nukkunut siellä ja sen se kesti. Sitä se puolestaan ei kestänyt kun minä astuin sinne, sillon naulat korkkasi mutta nekin sai naputeltua vielä hienosti takaisin =D

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: