suolistosairaus 5.1.2018

Biologinen lääkitys alkoi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Monet kysyi jännittääkö, vastasin ei, vaikka oikea vastaus oli kyllä.

En tiedä miksi vastasin ei, ehkä siksi etten halunnut huolestuttaa kysyjää. Ja toisaalta siksi että ennen kyseistä aamua tavallaan ajattelin että en jännitä vaikka syvällä sisimmissäni jännitin. Yritin varmasti peittää jännitystä myös itseltäni.

Sairaalassa kuitenkin huomasin että oikeesti jännittää. Ja mitä sitten jännitin? No enpä oikein osaa sanoa, ehkä sitä että lääkeaine ei sovikkaan minulle ja saan jonkun hurjan reaktion heti siellä sairaalassa ja oon pahemmassa kunnossa kuin koskaan.. Enkä ees tiiä oisko sellaista voinu käydä. Joo tiedän että vois olla että mun kroppa ei siedä tuota lääkettä, mutta että oisko se tapahtunu jonain shokki reaktiona sairaalassa niin en tiedä. Kai kyseessä oli vaan ihan perus jännitystä uuden asian edessä, ilman sen suurempaa selitystä.

Edelleen on mahdollista että tuo lääke (Remssima) nostaa minulta esim maksa-arvot koholle jolloin lääke pitäisi lopettaa, mutta toivotaan ettei sellaista käy. Lupasin selvittää mitä lääke tekee ja hoitajalta siellä kysyin onko kyse tulehduksen lopettamisesta vai siitä että en vain reagoi tulehdukseen ja hän oli sitä mieltä että kyllä lääke tulehduksen poistaa.

Paikka missä käyn lääkettä ottamassa on sama kuin esim syöpähoidossa olevat käyvät sytostaatti hoidossa. Ensin huoneessa ennen minua oli vain yksi herra. Pian minun jälkeen paikat kuitenkin täyttyivät, monet olivat tulleet hakemaan apua omiin sairauksiin. Yhden rouvan tunnistin tulleen rautatiputukseen jossa minäkin muutama viikko sitten kävin. Muiden tilasta tai lääkityksestä en tiedä. Se mies joka oli ennen mua jäi vielä mun jälkeenkin ja hänellä oli lääkepurkkeja ainakin 5 roikkumassa tippatelineessä ja niitä käytiin välillä vaihtamassa, kuulin että kohta oli tulossa ”se kylmä aine” ja että tuovat sitten vilttejä. Kuulosti hurjalta. Aikamoisen coctailin hänelle tarjoilivat. Toivottavasti hän saa niistä hyvää apua, olipa syy mikä tahansa.

Mulle lääke ei tehnyt mitään reaktiota, paitsi ehkä väsymyksen, koska kotiin päästyäni otin 3 tunnin päiväunet ja nukahdinpa jo hetkeksi siellä tiputuksessa.

Nyt sitten vaan toivotaan että lääkeaine ei nostele mitään arvoja ja tuo toivotun avun.

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (7)

Mukava kuulla että on auttanu. Mulla kans ollu nyt hyvä olla. Mä laskun pahimpana aikana 25 veriripulia vuorokauden aikana.. Ja ruokakaupan valitsin sen perusteella missä on vessa puolessa välissä matkaa..

1 vastaus

Joillekki ei mikää vaa riitä. Home pois täältä kans. Kato missä asut ja mitä teet ja kuin kauan kestät sitä viel. Sun oma elämä vaa mikä ahistaa eikä ne sun lääkkeet. Lähtää yhes kupattavaksi ja saunoo ja sukeltelee ilmasiin reikiin niin saadaan taas valot päälle kaikille koteihin.

t.bätcät ja muisti lääkitä myös ittensä ja muutki oikein rohdoin vain

1 vastaus

Heh, nyt en ehkä täysin ymmärrä, mutta otan pointin positiivisena vastaan =)

1 vastaus

ps. muista sun kypärä ja vaali sun kelloos ja anna sen näkyykki<3

1 vastaus

Onko vaikutusta havaittavissa?

1 vastaus

En osaa sanoa. Vatsa kun oli rauhallinen jo ennen ensimmäistä lääke kertaa..

1 vastaus

Hei,toivottavasti lääke auttaa sulla ☺itellä 3 vuosi menossa biologista lääkettä (entyvio) ja ihan mahtavaa kun voi elää normaalisti. Todella pahimpaan aikaan n.20 käyntiä vessas ja todella veriripulia,ihan kaikkee…kotiin tultiin kurat housussa…kaupasta piti lähtee kesken pois ym.ym..niin tuttua !Mut hei tästä vaan ylöspäin😃

1 vastaus

Mukava kuulla että on auttanu. Mulla kans ollu nyt hyvä olla. Mä laskun pahimpana aikana 25 veriripulia vuorokauden aikana.. Ja ruokakaupan valitsin sen perusteella missä on vessa puolessa välissä matkaa..

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Se olis sit tänään Rantsila ja Farmijuoksu 2018
.
.
.
#farmijuoksu2018 #rantsila #sipola #juontaja #juontokeikalla

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: