Äiti elämää 5.1.2018

Vuoden eka päiväkotipäivä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Reilu 2 viikkoa tuli Milalle ”lomaa” päiväkodista joulun ja vuoden vaihteen aikana. Mua vähän jopa jännitti miten neiti suhtautuu, onko kiva vai tylsä mennä taas päiväkotiin. Ja pakko tunnustaa että mä vähän pehmensin tilannetta =)

Mila sai joululahjaksi glitter kynsilakkoja. Niitä hän oli kovasti toivonut ja joulun jälkeen päivät kuluivatkin kynsilakkapurkkeja kuljetellen. Yökylään kaverin luo piti myös saada ottaa kynsilakat mukaan.

Minäpäs sitten kekseliäänä äitinä sanoin päiväkotiin menoa edeltävänä iltana että lakataan kynnet glitter lakoilla koska huomenna on päiväkoti päivä ja voit sitten kavereille näyttää millaista lakkaa sait joululahjaksi. Se toimikin hyvin, Mila oli sitten hyvin iloinen siitä että päiväkotiin mennään =)

En tiedä, saattoi olla turhaa koska kyllä tyttö on tykännyt Touhulaan mennä. Mutta hätävarjelun suojeluna keksin tämmöisen keinon =)

Aamulla herätys oli aika aikainen koska itsellä oli sairaalaan meno joten pikku tirppa oli aikas väsynyt lähtiessä mutta oikein mukava päivä oli ollut. Kynsilakat oli vissiin touhuissa jopa unohtuneet koska ei oikein muistanut mitä kaveri oli sanonut, yhdelle kaverille oli kuulema kynsilakat näyttänyt. =)  (syy mun sairaalaan menoon löytyy täältä)

Nyt odottelen innolla eilisten kuvausten saldoa, tässä vähän maistiaista mitä on tulossa

kuvaaja Tea J Photography

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: