Äiti elämää 16.1.2018
Mainos

Sopua kahdella sohvalla

(Kaupallinen yhteistyö: saatu alennus: Veke.fi)

Onko tutun kuuloista että lapset kinastelevat sohvalla omasta paikastaan tai siitä että toinen istuu liian lähellä? Niin meilläkin!

Meidän lapset on vasta 1,9v ja 4,5v ja pää osin täysin sulassa sovussa, mutta aina aika ajoin toista ärsyttää toisen läsnäolo. Ja lähinnä Milaa se kun Jäbä tunkee itsensä joko todella lähelle tai useimmiten päälle istumaan. Ja huutohan siitä syntyy. Tässä kohtaa on kauheen kätevää että toisen naperon voi nostaa toiselle sohvalle.

Meillä on siis olohuoneessa kaksi sohvaa. Syy niiden hankintaan ei ollut alunperin se että sopu säilyisi, mutta niistä on ollut hyötyä myös siihen. Se miksi ajatus kahteen sohvaan tuli oli se kun vieraita on kylässä niin on tosi tyhmää istua yhdellä sohvalla, tiiäthän, kaikki yhdessä rivissä. Monilla tämän ongelman ratkaisee nojatuolit, mutta meille ei jotenkin sellaiset sopineet ja olohuoneen malliin tämä kahden sohvan ratkaisu tuntui hyvältä ja hyväksi on osoittautunut.

Myös siis muutenkin kuin lasten riidan sovittelussa =) me Jonten kans nautitaan yhtälailla siitä kun molemmat saa makoilla ihan rauhassa omilla sohvilla tv:tä katsoessa. Joo, oishan se tavallaan söpöö myös käpertyä yhdelle sohvalle, mut onneksi senkin voi tarvittaessa tehdä ja jättää toisen noista vapaaksi =)

Ollaan tykätty tästä ratkaisusta tosi paljon ja koska sohvat ei olleet kalliit niin hienosti pystyi kaksi ostamaan. Tästä voit käydä tutustumassa Joel sohviin ja muihinkin Veken ihaniin tuotteisiin. Meillähän on samasta paikasta myös lapsille pieni kerrossänky josta kerron täällä.

Mulla olis tavallaan ehkä haave joskus vaaleista sohvista, mutta niin kauan kun lapset on pieniä niin meillä on ja pysyy tummat sohvat! Ei tarvi sit nipottaa siitä että saako sohvalla vaikka syödä joskus välipalan =)

Joel sohva www.veke.fi

-Mari-

Kommentit (2)

Kiitos, se on <3 voisin esitellä ne paremmin kans pian =)

1 vastaus

Tuo valokuvatauluseinä näyttää ihanalta 🙂

1 vastaus

Kiitos, se on <3 voisin esitellä ne paremmin kans pian =)

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: