Yleinen 6.2.2018

MY DAY vlog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Mari Valosaari Tea Jumppanen

Kuva: Tea J. Photography

My Day YouTubessa

En yleensä jaa mun YouTube videoita tänne kun ne keskittyvät aika vahvasti hevosmaailmaan, mutta kun siellä pyydettiin kuvaamaan My Day niin siitähän tuli sitten tietenkin laajempi joten tämän ajattelin jakaa myös teille.

Bloggaajien päivä

My Day videolla näkyy myös meidän kaksplus bloggaajien koulutuspäivästä meininkiä.

Hell NO to kids

Nii ja tuli siellä kai annettua myös aika napakka mielipide siitä tehdäänkö vielä lisää lapsia =) Terkkuja vaan Frutti di Mutsi blogin Sofialle <3 joka on muuttanut nyt Kotilieden puolelle.

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

=) ei haittaa. Se on merkiltään Joseph Ribkoff ja voin suositella todella lämpimästi. Niiden tyyliin mitkään vaatteet ei mene ruttuun!

1 vastaus

Kiitos Mari terveisistä ? olen alkanut nyt harjoittelemaan vastausta ”ei ainakaan ihan vielä”! Haha!

Terkuin Sofia

1 vastaus

Hyvä Sofia.
Ja tsemppiä vielä täälläkin sinne kotilieden puolelle =) <3

1 vastaus

Moikka,
Nyt menee vähän ohi aiheen, mutta pakko kysyä kun sut leijonana luolassa ja rakastuin sun mekkoon.
Mikä se mahtaa olla? 🙂

1 vastaus

=) ei haittaa. Se on merkiltään Joseph Ribkoff ja voin suositella todella lämpimästi. Niiden tyyliin mitkään vaatteet ei mene ruttuun!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: