Yleinen 14.2.2018

Hyvää Ystävänpäivää

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Bestis

Toivon että sinulla on paljon ystäviä keiden kanssa tämän päivän sanoman voit jakaa

Me käytiin ottamassa kuvia ystävänpäivä teemalla ja haluan toivottaa näiden kuvien myötä teille kaikille mun lukijoille mitä ihaninta päivää <3

Kuvaaja: Tea J Photgraphy

Hyvää Ystävänpäivää <3

Mila ja JasmilapsetfriendshipValentines day tea jumppanen

mom and daughter photography

-Mari

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos =)

1 vastaus

Aivan ihanat nämä kuvat.♥

1 vastaus

Kiitos =)

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: