Yleinen 20.3.2018

En kestä että tämä on jo ohi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Tytöt rannalla Brasiliassa

Reissun aikana me nautittiin auringosta

Kaksi viikko Brasiliassa meni taas liian nopeasti.

Paljon tehtiin juttuja, mutta yhtään en ehtinyt jakamaan teidän kanssanne. Korjaan asian kun päästään Suomeen.

Lento tulee olemaan jälleen pitkä ja erityisen pitkä tämä kotimatka jos entiset tavat pitää paikkansa ja lapset ei nuku lennolle. Kerron sitten miten kävi.

Huomenna keskiviikkona 21.3.2018 klo 20:00 nähdään kuitenkin ensin! Televisio päälle ja kanavalle 4 ja siis klo 20:00 Silloin tulee ohjelma nimeltä Leijonan Luola jossa minä kävin raadeltavana Bunda nilkkapainojeni kanssa.

Lisää kuulumisia siis tulossa kunhan päästään taas arkeen.

Hautauduttiin hiekkaan

Vietettiin ihania iltoja ystävien kanssa

Hai

Ja nähtiin hurja HAI

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Milan kanssa @seeley_chiropractic_clinic käsittelyssä 👌🏻👌🏻
.
.
.
#seeleychiropractic #kiropraktikko #kaisaniemi #helsinki #oulu #yhteistyö

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: