Yleinen 22.3.2018

Olympiaurheilija Hannu Manninen vieraili päiväkodilla

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olympiaurheilija vierailulla

Touhula päiväkodeilla vierailee usein nimekkäitä urheilijoita. Tänään Milan päiväkodissa vieraili hiihtäjä Hannu Manninen. Mutta missä oli Mila.

Kovasti suunnittelin että Mila menee päiväkotiin tapaamaan Hannua, mutta suurinpiirtein siihen aikaan kun Hannu oli Touhulan pihalla oli meillä näkymä tämä.

lapset nukkuu

Matkaväsymys ja aikaero painaa aika pahasti päälle.. Muutama päivä taitaa mennä ennen kuin päästään normaaliin rytmiin.

Saapa nähdä pääsenkö huomenna viemään Milaa pääsiäisnaamiaisiin..

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Se olis sit tänään Rantsila ja Farmijuoksu 2018
.
.
.
#farmijuoksu2018 #rantsila #sipola #juontaja #juontokeikalla

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: