Äiti elämää 14.4.2018
Mainos

Arvonta, lapsimessut 2018 lippuja

Arvonta lapsimessut

Moni lukija varmaan haluaisi lapsimessuille liput!

Milan päiväkoti (Liikuntapäiväkoti Touhula) lahjoitti mulle 4 kpl lippuja kyseisille messuille ja laitoin ne arvontaan instagramiin. Menkää mun tilille @marivalosaari ja kommentoikaa tuon yllä olevan kuvan alle kenen kanssa menisitte messuille niin olette mukana arvonnassa. Arvon kahdelle hengelle kahden lipun paketin. Aikaa osallistua arvontaan on 17.4.2018 klo 21 saakka. Liput toimitetaan sähköpostilla joten voittajalla tulee olla toimiva sähköpostiosoite =)

Ja lapsimessuthan on 20.-22.4.2018 Helsingin messukeskuksessa.

Tsemppiä arvontaan!

-Mari-

Kommentit (2)

Naapuriäidin. Vertaistuki on tärkeää.

1 vastaus

Moikka. Reissuun lähden 3 ihanan siskon kanssa. Rentoutumista ja laatuaikaa viikonlopuksi. Liput ois kiva yllätys.

1 vastaus

Naapuriäidin. Vertaistuki on tärkeää.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: