Yleinen 4.5.2018

Kiropraktikolta apua yökasteluun

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

kiropraktikko lapsi yökastelu

Kiropraktikkokäynti voi auttaa lopettamaan yökastelun

Olen itse jo vuosien ajan käynyt Jackin käsittelyssä kiropraktikolla. Mila tyttäreni vein sinne jokin aika sitten ensimmäistä kertaa kun hän valitti selkäkipua ja nyt Jack pyysi tuomaan myös Mio pojan vastaanotolle. Tällä kerralla opin että lantion virheasento saattaa vaikuttaa esimerkiksi siihen että lapsella esiintyy yökastelua pidempään.  Meidän poika nyt on vasta kaksi vuotias joten yökastelu on hyvinkin normaalia mutta koska häneltä löytyi virheasentoa lantionseudulta voisi tästä tulla esimerkiksi ongelma yökastelun suhteen. Ja muutoinkin tuon virheasennon korjaaminen näin hyvissä ajoin tulee estämään muitakin mahdollisia ongelmia mitä se voisi tulevaisuudessa aiheuttaa.

Tarkempia tietoja ja faktoja jos haluatte tästä aiheesta niin suosittelen ottamaan yhteyttä Jack Seeleyhin (googleta: Seeley Chiropractic clinic) minä osaan kertoa tästä vain nyt näin pintapuolisesti sen mitä kuulin. Jack nimittäin kysyi minulta onko pojalla esiintynyt ongelmia pissaamisen kanssa tai muuta vastaavaa, koska vasemman puolen lantion alueelta löytyi korjattavaa. Ja sitten juteltiin että esimerkikis yökastelu voi olla sellaista mitä esiintyy jos näitä virheasentoja lantionseudulta löytyy.

Miolla oli jäykkyyttä myös niskan alueella ja Jack käsitteli myös sitä aluetta. Poika oli iloinen ja reipas koko käsittelyn ajan ja Jack otti mahtavasti huomioon pienen pojan ja vitsaili hänelle. Ennen meitä klinikalla oli ollut asiakkaana neljän viikon ikäinen vauva ♥

kiropraktikko yökastelu

kiropraktikko

lapsen kiropraktiikka

jack seeley kiropraktikko

kiropraktikko lapsi helsinki

jack seeley kiropraktikko yökastelu

-Mari-

 

 

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

No täällä meillä takapajulassa ei kiropraktikkoa ole. Neuvolalääkäri laittoi lähetteen fyssarille, mutta sieltä sai ajan vasta kesäkuun lopussa. Mielellään hoitaisin sitten asian itse maksaen jossakin muualla, koska koen asian tärkeäksi. Näin pienen kanssa en mielellään odottaisi useaa kuukautta. Etenkin kun pää on jo kerennyt muotoutumaan aika hurjasti.
Nämä kunnalliset… huoh…

1 vastaus

Mistä ihmeestä noin pienelle, liikkuvalle lapselle syntyy virheasentoja?!?

1 vastaus

Ne tulee usein jo (alatie)synnytyksessä, ne vaan jää huomaamatta.

1 vastaus

Vai olisko tässä syy…
https://www.kaksplus.fi/blogit/marivalosaari/2017/09/05/ipad-1-vuotiaalle/

1 vastaus

hahaha kaikkella te yritättekin syyllistää =) Poikani ei katso paljoa ipadiä päivässä ja silloinkin kun katsoo yritetään pitää huolta että ergonomia on huomioitu. Kuten varmasti tietäisit jos olisit kirjoituksen ajatuksen kanssa lukenut =) mukavaa aurinkoista kesän alkua sinulle <3

1 vastaus

Siihen en osaa minä vastata. Jack varmaan osaisi =)

1 vastaus

Juu meidän toinen neiti on 5kk ja pää on muokkaantunut nyt kun tykkää enempi katsella vain oikealle, se jäykkyys on tullut ihan synnytyksen aikana jo! Joten kyllä se voi olla pienilläkin ongelmia. Sitä on ehkä vaikea uskoa ja vaikea uskoa etenkin ennenkuin itselle niin käy.

1 vastaus

juurikin näin. Ootteko te käyneet kiropraktikolla tai kokeilleet jotain muuta?

1 vastaus

No täällä meillä takapajulassa ei kiropraktikkoa ole. Neuvolalääkäri laittoi lähetteen fyssarille, mutta sieltä sai ajan vasta kesäkuun lopussa. Mielellään hoitaisin sitten asian itse maksaen jossakin muualla, koska koen asian tärkeäksi. Näin pienen kanssa en mielellään odottaisi useaa kuukautta. Etenkin kun pää on jo kerennyt muotoutumaan aika hurjasti.
Nämä kunnalliset… huoh…

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: