Yleinen 14.5.2018

Äiti yrittäjä – osa 1

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olen itse äiti ja yrittäjä

Se on erittäin haastavaa! Moni äiti joka pyörittää myös omaa yritystä varmasti tämän allekirjoittaa. Ja näin äitienpäivän jälkeisenä päivänä asia jotenkin jälleen kärjistyi kun äitiyttä korostettiin.

Minä haluaisin nyt omalta osaltani nostaa jalustalle näitä äitejä jotka lastenhoidon ohessa myös yrittävät ja usein isolla Y:llä nimittäin itsellä ainakin monet päivät kuluu siinä kun oikeasti YRITÄN yrittää, mutta lapset eivät annakaan siihen mahdollisuutta. Aloitan itsestäni ja pian on sinun vuoro!

Yrittäjä:

Mari Valosaari 37v

5-vuotias tytär (20h/vko päivähoidossa) (pian 5v)

2-vuotias poika (kotona)

Teen töitä usein kotoa käsin ja vaikka lapsilla on hoitaja tai isä silloin täällä paikalla niin usein, siis erittäin USEIN lapset ryntäävät työhuoneeseeni tai muuten vain huutelevat oven takaa ja herpaannuttavat keskittymisen. Tai vaikka eivät minulle huutelisi heidän äänet usein saavat minut kuuntelemaan sitä eikä keskittymään töihin.

Joskus lähdenkin Nummelan keskustaan jonnekin kahvilaan tekemään töitä tai sitten änkeydyn ystäväni Tean työpaikalle eli Nummelan ajotaito autokoulun ja Tean valokuvausstudion tiloihin =)

Tästä kaikesta huolimatta minä yritän tehdä parhaani myös yrittäjänä.

Minun toimialani on BUNDA-nilkkapainot jotka olen itse kehittänyt. Kun Mila oli yksivuotias etsin tehtaita ja sain kaiveltua tehtaat jotka painoja alkaisi valmistaa. Ja siinä sitten pienen lapsen ja aktiivisen suolistosairauteni kanssa yritin taistella tuotteen julki ja niin teinkin. Pian lanseerauksen jälkeen kuitenkin makasin kaksi kuukautta petipotilaana ja pari viikkoa sairaalassakin. Toipilaana oloa kesti hyvän tovin ja sen jälkeen odotinkin jo poikaamme. Yrittäjyys oli siis aika pitkän ajan toissijaisena.

Tänä keväänä viime syksyn sairasteluiden jälken kun olin jälleen päihittänyt sairauteni aktiivi vaiheen, näytettiin televisiossa Leijonan Luola ohjelman jakso jossa olin Bunda-nilkkapainojen kanssa mukana. Ja jossa ylitin omatkin odotukseni ja sain tehtyä diilin jopa kolmen leijonan kanssa. Myöhemmin päädyin jatkamaan yhteistyötä vain yhden leijonan kanssa. Ja tiedoksi että tässä ei ollut mitään draamaa vaan se oli järkevin vaihtoehto =) Nyt sijoittajani Miika Toivosen kanssa yhdessä viedään Bunda tuotetta eteenpäin. Tässä linkki ruutu palveluun jossa voit halutessasi katsoa tuon jakson, minun osuuteni alkaa kohdasta 33:40 https://www.ruutu.fi/video/3142462

Bunda nilkkapainot Bunda treeni Bunda pakaratreeni nilkkapainot

Eikä yrittäjyyteni suinkaan ole pelkästään noiden painojen ympärillä. Jos olisikin niin yrittäminen voisi olla helpompaa. Lisäksi teen juontokeikkoja pitkin Suomea, minulla on pienimuotoinen siivousfirma, kirjoitan tätä blogia, teen YouTube videoita sekä vaikutan instagramissa.

Mari Valosaari juontaja

Ja äitinä saan olla lasten lisäksi myös viidelle hevoselle, kolmelle kissalle sekä kesäkanoille jotka pian taas saapuvat… Niin ja sitten on vielä se aviomies =D vauhtia siis riittää ja varmasti välillä olisi hyvä oikeasti pitää tuo ratsastuskypärä päässä kun yritän yrittää.

Mari Valosaari Tea Jumppanen

Kuva: Tea J. Photography

Tutustu yrityksiini:

Nilkkapainot: www.bunda.fi

Blogi: https://www.kaksplus.fi/blogit/marivalosaari/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC02e-Z7qjVF1HtJCyCK-QvA?view_as=subscriber

Instagram: @marivalosaari

SINUN VUOROSI?!

Seuraavaksi haluan siis nostaa teitä muita äiti-yrittäjiä esiin blogini kautta. Jos sinä haluat oman yrityksesi esittelyn tänne minun blogiini niin lähetä meilitse pieni kuvaus itsestäsi sekä yrityksestäsi linkkeineen niin voit päästä mukaan. Esittelyssä haluan kuulla nimenomaan sinusta ja siitä miten yhdistät äitiyden yrittäjyytesi kanssa? Sinun ikäsi, lastesi lukumäärän ja heidän iät? Ovatko lapsesi päivähoidossa? Ja ehkä ylipäätään fiiliksesi äiti-yrittäjyydestä.

Lähetä ”hakemuksesi” osoiteeseen: marivalosaariblogi (@) gmail.com  (ilman välejä tai sulkeita)

-Mari-

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Se olis sit tänään Rantsila ja Farmijuoksu 2018
.
.
.
#farmijuoksu2018 #rantsila #sipola #juontaja #juontokeikalla

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: