Yleinen 19.5.2018

Perhanan syyllisyyden tunne

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Mari Valosaari

kuva: Tea J Photography

Syyllisyyden tunne iskee jälleen

Tuo pirullinen tunne joka jälleen kerran meinasi jättää minulta yhden kokemuksen väliin.

Minä olen omituinen syyllisyyden tunteen suhteen.

Ystävälläni on huomenna polttarit tai siis oikestaan silloin kun tämä juttu julkaistuu ajastamalleni ajankohdalle puhutaan jo tästä päivästä. En tietenkään voi tätä julkaista ennen kuin itse sankarille on tullut selväksi että hänen polttareitaan vietetään koska veikkaanpa että jos hän sattuisi tämän ennakkoon lukemaan arvaisi hän olevan kyse juuri hänen polttareista ja yllätys menisi pieleen.

No mutta kuitenkin se syyllisyyden tunne.. Kun polttarit ilmoitettiin olevaksi ensimmäinen ajatus oli: Oi kuinka kivaa, meille tulee varmasti kiva päivä.

Toinen ajatus: Taidan mennä sinne vain illalla nopeasti autolla käymään niin en ole pitkään erossa lapsista eikä miehelle tule paha mieli että menen humputtelemaan.

Kolmas ajatus: Tai jos kävisin vain päivällä hetken mukana niin olen sitten illalla laittamassa lapset nukkumaan.

Neljäs ajatus: No menin miten vaan niin olen vain hetken ja menen autolla niin pääsen nopeasti ja helposti takaisin kotiin hoitamaan velvollisuuksia siellä.

Näiden ajatusten kanssa painin pitkään kunnes tulin järkiini!

EI mun lapset vahingoitu jos olen vuorokauden pois. EI mun mies suutu jos lähden ulos tyttöjen kans. Ja JUMALAUTA onhan mun välillä vaan otettava sitä omaa aikaa. Niinpä viides ajatus ja lopullinen päätös oli:

Menen mukaan alusta asti eli klo 12 Keravalle, hyppään karaoke taksiin muiden mukana ja olen messissä koko päivän, jään tyttöjen kanssa hotelliin yöksi ja juhlistan ystäväni tulevia häitä tällä ihanalla tyttöporukalla kuin viimeistä päivää.

Joten Sanna, nyt juhlitaan sinua ja olen mukana -koska minäkin VOIN- (ja se tekee minulle hyvää)

p.s. se tekee hyvää myös sulle, mene vaan!

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Juurikin näin.

1 vastaus

Tuttuja, vaikkakin ihan kummia ajatudkuvioita.
Mahtaakohan yksikään mies ajatella moisia?
Että autolla ja ihan pikaisesti vaan, jotta voi sanoa käyneensä (✔️Suoritettu), mutta olla ”samaan aikaan” olematta vaivaksi puolisolle ja hoitaen hommansa kotona myös.
Enkä minäkään, vaikka kieltämättä usein ajattelenkin juuri näin, koskaan pahastu, vaikka mieheni lähtee poikien kanssa illlaksi viihteelle. Että menisi nyt äkkiä vaan ja autolla.

1 vastaus

Juurikin näin.

1 vastaus

Hyvä, juuri noin! Se vika ajatus oli oikein!
Jos ei oo taloudellisesti tosi tiukkaa tai pieni imetettävä kotona, pitäisi todellakin osallistua.
Itse olen aina halunnut olla ystävieni tapahtumissa läsnä ja juurikin polttareihin usein kuuluu myös yön yli höpöttelyt jne.
Ja kyllä minua niin harmitti kun minun polttareissa osa kävi vain kääntymässä.

1 vastaus

<3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: