Yleinen 12.6.2018

Tämän päivän hommia, mm sormi paketissa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kuvia ja video tältä päivältä

Otin kuvia tänään päivän varrelta ja ajattelin julkaista kivoja kuvia päivältä, ja tulihan niitäkin, mutta tuli myös haaveri kun putosin hevosen selästä =)

aamutalli

Aamutalli hommissa

heppa

Sally heppa lepäilee <3

auton pesu

Isi nakitti Milan autonpesuhommiin

lapsi töissä

ponin pesu

Myös Milan Soni poni pestiin tänään

leikkimökki

Isi rakensi leikkimökkiä ja lapset avustivat

terassi

Sillä välin äiti teki töitä aurinkotuolilla chillaillen

terassi

Jäbä hengas siskon kumppareissa (väärissä jaloissa tietty)

tipuin hevosen selästä

Ja sitten mä tipuin hepan selästä ja sormi meni pakettiin, aiheesta video alla

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: