Yleinen 14.6.2018

Sormi on murtunut

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
murtuma

Aika selkee murtuma..

Kerroin tuossa aikaisemmin meidän tiistai päivästä ja lopussa oli video jossa kerroin että sormeen tuli haaveri, mutta ei varmaankaan murtunut. No kyllä se oli murtunut ja vielä on epävarmaa joudutaanko sormi jopa leikkaamaan. Toivottavasti sentään ei.

Tässä video tästä aiheesta:

Ajeltiin eilen lasten kans vajaa 600km mun äidin luo

huoltoasema

Matkan varrella maksoin reilu 11€ jäätelöistä koska lapset ei halunneet syödä ruokiaan (ps eivät tienneet jäätelöistä siinä kohtaa kun ilmoittivat etteivät enää halua syödä)

Illalla myöhään oltiin perillä mummolassa ja ruoka maistui. Jälkiruuaksi vesimelonia. Myöhäiseksi meni koska käden röntgen kuvausten vuoksi lähtö Nummelasta venähti

Ihanaa olla oman äidin luona.. vaikkakin tänään lähden työ hommiin. Onneksi lapset saa jäädä nauttimaan tämän ihanan ihmisen seurasta.

ps voin kertoo että ei oo kiva kirjoittaa kun oikeasta kädestä vain etusormella voi näppäillä. Ja käsi pitää olla vinossa ettei toi lasta näppäile omia lukujaan… noooooh kai sitä tästäkin vaan jollain tapaa selvitään.

Nyt kutsuu Rantsila ja supertyyppien ilta, huomenna Oulu ja lauantaina Kiiminki, Onni festarit 2018 =)

-Mari-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Hei, pakko kysyä ihan vain oman mielen rauhan vuoksi. Tiesitkö, että lapsesi istuu tuossa videossa väärin istuimessa? Olkapään ja sivutyynyn välissä pitäisi olla tilaa vain kahden sormen verran.

1 vastaus

Mä loukkasin käteni, siinä ei onneks murtumaa ole, mutta lasta on kädessä ainakin ens viikkoon asti. Kivut on vaan jotain järkyttävää, että tekis mieli repiä koko käsi irti. Ens viikolla on kontrolli-röntgen ja tarvittaessa kuvaavat erikseen jonkun tietyn jutun ranteesta. Hermovauriosta oon lukenut netistä ja osa oireista on samoja ku mun ranteessa. :/

1 vastaus

Hei, pakko kysyä ihan vain oman mielen rauhan vuoksi. Tiesitkö, että lapsesi istuu tuossa videossa väärin istuimessa? Olkapään ja sivutyynyn välissä pitäisi olla tilaa vain kahden sormen verran.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Se olis sit tänään Rantsila ja Farmijuoksu 2018
.
.
.
#farmijuoksu2018 #rantsila #sipola #juontaja #juontokeikalla

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: