Äiti elämää 7.7.2018

Sittenkin lisää lapsia

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

vauvakuvaus

Taannoin kerroin että meidän perhe on paketissa ja lapsiluku täynnä, mutta nyt on haaveena yksi lapsi lisää.

Sillä lapsella tosin on karvapeite ja neljä jalkaa, tarkemmin ottaen kaviota <3 Yritän saada meidän tamman kantavaksi ja niin että ensi kesänä meillä olisi varsa. Jontte olis kyllä valmis myös karvattomampaan kaksi jalkaiseen, mutta mulla on vahva tunne että meidän oikeiden lasten luku on täynnä. Katsotaan nyt sit miten tässä vielä käy hahaha..

Tässä video jossa kerron lisää päätöksestä yrittää saada tamma kantavaksi. Sarjassa tullaan seuraamaan koko matkaa siemennyksestä varsomiseen, jos vain tamma tiineytyy <3

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: