Äiti elämää 23.7.2018
Mainos

Puuha Park

Puuha Park Mio Valosaari

Puuha Park

Mun on pakko antaa iso suositus tälle liikuntapainotteiselle Puuha Parkille. Merkitsin tämän mainokseksi vaikka sitä se ei välttämättä loppupeleissä edes ole. Tuttavani pyörittävät paikkaa ja saamme perheeni kanssa etuna käydä puuhailemassa joten tässä kädenojennus myös heille päin.

Puuha Parkissa on todella paljon tekemistä koko perheelle. Ihan pienen taaperonkin kans voi touhuilla esimerkiksi leikkimökin tyylisissä taloissa tekonurmella heti kioski rakennuksen vieressä. Sanoisinko että yli 3 vuotiaalle alkaa olemaan sitten jo todella paljon touhua ja tämän ikäluokan kanssa vanhemmatkin saavat nauttia koko rahan edestä kun perässä ja mukana on mentävä moneen puuhaan. En tiedä tarkkaan, mutta oiskohan sitten noin 6v eteenpäin kun pystyy jo päästämään vapaammin lapset kiertämään yksikin parkkia (tai ehkä jo 5, tai ehkä riippuu lapsesta). Nytkin kun Mila on 4v uskaltaa hänet päästää touhuihin ns yksin, mutta mukana on kierrettävä. Ja miksipä en kiertäisi kun touhut ovat hauskoja myös aikuisille.

LUE LISÄÄ PUUHA PARKISTA TÄSTÄ LINKISTÄ

Me mennään taas tänään (23.7.2018)  Puuha Parkiin! Tuu moikkaamaan jos satut olemaan tänään siellä <3

-Mari, Jontte, Mila ja Mio-

Puuha Park Jontte Valosaari

Puuha Park Mari Valosaari

Puuha Park Mila Valosaari

Puuha Park Mio Valosaari

Puuha Park Mila Valosaari

Puuha Park MIla ja Mio Valosaari

Puuha Park Mila Valosaari

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: