Yleinen 3.8.2018

Masennus on hallinassa mutta muuten taidan romahtaa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

mari valosaariMun masennus on tosiaan jo hyvässä vaiheessa, mutta maanantaina koittaa hetki jolloin taidan romahtaa, onneksi vain hetkellisesti

Moni taisi luulla että edelleen olen masennuksen kourissa. Näin ei enää ole. Toki niin kuin kirjoitin niin jotkut päivät tuntuvat edelleen vaikeammilta kuin muut, mutta pääasiassa ajatukset ja mieli on täysin kirkastunut.

Ja tuo tuleva maanantai.. No sehän on päivä jolloin mun vauvakin menee päiväkotiin. Mila siirtyy Touhulassa isojen ryhmään ja Jäbä astelee päiväkodin ihmeelliseen maailmaan sinne aivan pienten ryhmään. Vai onkohan silläkin puolella kaksi erillistä ryhmää? Hyvä äiti täällä taas on hyvin kartalla asioista, heh.

Mio on todella innoissaan menossa päiväkotiin. Oon puhunut että kohta Jäbällä alkaa päiväkoti ja hänen vastaus on aina ”NYT!” Hän haluaisi sinne heti. Aina kun Mion kanssa on viety Mila Touhulaan on Mio ollut vaikea saada pois päiväkodin alueelta. Aina on tullut lause ”Äbä ää ans päiväkotiin” (Jäbä jää kans päiväkotiin) Ja Mio siis menee samaan Liikuntapäiväkoti Touhulaan kuin Milakin.

Miolle asia ei siis tällä hetkellä ole kuin mahtava asia jota hän odottaa innolla. En tiedä sitten miten mieli muuttuu kun hän tajuaa että sinnehän oikeasti sitten jäädään ilman äitiä.

Minulle äitinä tämä puolestaan on iso juttu. Pieninkin menee päiväkotiin. Mio täytti 2 vuotta huhtikuussa eli reilu 2kk sitten ja tämä on mun mielestä täydellinen ikä viedä hänet päiväkotiin. (Enkä nyt sitten millään muotoa tuomitse tai ajattele että olisi väärin viedä aikaisemminkin.) Mio osaa puhua nyt jo todella hyvin ja se tuo minulle rauhallisuuden tunnetta. Eräs äiti ystäväni sanoi että niin on hyvä kun nyt hän voi kertoa miten päivät meni. Minä puolestaan ajattelen sen niin että on hienoa kun hän voi ilmaista oman tahtonsa ja mielipiteensä asioista. Heh hoitajat voi olla tästä asiasta sitten erimieltä =D 2v, oma tahto, sen ilmaiseminen… en ole aina minäkään innoissani että osaa sen tehdä hahaha. Poika on oppinut myös kuivaksi tämän kesän aikana, käytämme vaippaa vain unien aikana. Juu vahinkoja sattuu välillä, mutta harvoin.. Onneksi kävin eilen täydentämässä bokseri varastoja niin on sit mitä vaihdella =)

Ja sitten koittaakin uusi aika myös minulle kotona, työrauha niinä päivinä kun lapset on päiväkodissa. Jännää sekin.. He ovat päiväkodissa aina koko 2 tai 3 päivää viikosta.

Tsemppiä kaikille muillekin äideille joiden lapset nyt aloittavat päiväkodin <3 lapsethan pärjää kyllä =)

Onneksi ollaan nyt kesällä saatu viettää paljon hienoja hetkiä yhdessä..Eikä ne toki tähän lopu, mut silti =)

ranch valosaari

 

puuha park apina

-Mari-

 

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Välilä kun näitä kommentteja lukee niin päällimmäisenä tulee mieleen, että kyllä ihmisillä on tylsää, kun löytävät aikaa mauttomien kommenttiensa kirjoittamiseen… Tai kai he sitten vaan haluavat ilkeillä..
T: kommentti kertoo eniten sen kirjoittaneesta

1 vastaus

Menetit seiskan oksettvimman uutisen tittelin koskien ripuli kakkaasi. Nyt ohi kiilas homo-joni tippurillaan.

1 vastaus

hahaha voi harmi.. Toi oli mun mielestä aika hyvä titteli. Vois lisää CV:hen hetkellisesti seiskan oksettavin =)

1 vastaus

Välilä kun näitä kommentteja lukee niin päällimmäisenä tulee mieleen, että kyllä ihmisillä on tylsää, kun löytävät aikaa mauttomien kommenttiensa kirjoittamiseen… Tai kai he sitten vaan haluavat ilkeillä..
T: kommentti kertoo eniten sen kirjoittaneesta

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: