Minä en ehkä olis edes pärjännyt ilman mieheni panostusta

Mies otti meillä vastuun kun olin kipeänä

valosaari hääpäivä

Vuosi sitten kun nostin käteni ylös meillä kotitöistä otti Jontte suuren vastuun lasten hyvinvoinnista ja toisin kuin vielä yhteiskunta osittain ajattelee hän pärjäsi oikein hyvin. Ja aina kun mä kuulen Elastisen Supervoimii biisin en voi muuta ku ajatella että Jontella on nämä supervoimat. Ei varmasti oo ollu helppoo ku oon olu kipee, tai ylipäätään koska mä oon mä =) haha

Vaihdetaan muutamat sanat ja näillä sanoilla, kiitos Jontte! ja joo muutetut sanat ei oikein istu biisiin, mutta onnneksi meillä on mielikuvitusta (ainakin osittain biisi on todella osuva)

Kun sä löysit mut tuolta Mä olin sekasin, mut näin et heti hyvä täpinä Sovittiin et me nähtäis selvinpäin, taidat olla selvännäkijä Näit mus jotain mitä itekkään en nää, se miten voitas toisiimme täydentää Ei ollu hajuukaan miten tää tehdään, luulin ettei näin vois enää käydäkään Olin luovuttanutki, tutkimattomat oli putkiaivon tiet Tuo kenkii kulutti, vaa MONINkertainen monimutkainen NAINEN Sä otit vastaan sen haasteen, kai näit miten korjattua saat sen Miten mä sut ansaitsen?

En tajuu miten saat tän toimii, sul täytyy olla supervoimii Oot teräsMIES, pysyt kasassa kun hajoon Nostat ylös kun alan vajoo

Mä en oo helpoimmast pääst, valuvikoi en voi edes pyytää anteeks Mun pimeet puolta ei noi saa nähä, mut sä saat siitä enemmän ku tarpeeks Ja on se molemmille rankkaa, mut aina vaa jotenki sä skarppaat Ja kun mä hajoon sataan osaan rikki, sul on taika niistä kasaa mosaiikki Sä et oo luovuttamassa, ja mä en lepää ennen ku oon korjannu kaiken viel Sä jaksat mun kanssa, vaik oon MONINkertainen monimutkainen NAINEN Ei aina ruusuilla tanssii, tiiän että mult puuttuu balanssii Mut haluun muuttuu sun kans, niin…

En tajuu miten saat tän toimii, sul täytyy olla supervoimii Oot teräsMIES, pysyt kasassa kun hajoon Nostat ylös kun alan vajoo

Vastoin todennäkösyyksii, sä yhä jaksat mua yytsii Pidät mun puolii, siit ei oo epäilyksii Vastoin todennäköisyyksii, mä en oo ikin enää yksin En oo ikin enää yksin!

En tajuu miten saat tän toimii, sul täytyy olla supervoimii Oot teräsMIES, pysyt kasassa kun hajoon Nostat ylös kun alan vajoo

En tajuu miten saat tän toimii, sul täytyy olla supervoimii Oot teräsMIES, pysyt kasassa kun hajoon Nostat ylös kun alan vajoo

Supervoimii!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä