Muut 4.11.2013
TEKSTI Meriannen

Ekaa kertaa!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Hui, että jännittää ja hävettää valmiiksi! Mutta täältä pesee, kun kerran tän tein ja kerranhan se vain kirpaisee?

Videoviesti from Meriannen on Vimeo.

Tekisi kauheasti mieli jotain sanoa, kuten ää miksi puhuin vain ”tyttärestäni”, enkä tyttärestämme, ja krää kauheaa kun sössötän ja sokellan sanoissani ja kyllä se Dankin on viittomia harjoitellut ja hei siellä tuli jopa huonoa suomea..! On tää oma mieli hassu. Kaikki tuohan menee ihan suoraan jännityksen piikkiin!

Toivottavasti tykkäsitte, ja ajankohdasta riippuen ihanaa päivänjatkoa ja loistavata viikkoa teille kaikille!

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

Jee! 😀
0
1 vastaus

Ei siulla oikeesti oo noin matala ääni ku tuossa alussa! Loppua kohti kuulostat jo itseltäsi enemmän.. ja kunhan virallisuus hälvenee kokonaan ja pääset irti niin siitä vasta riemu repeää. 😀 <3 Ihana kuulla siun ääntä, piristi miu aamuni! Hyvä sinä, rohkea tyttö! Love you so much. <3 P.S. Näytät ihanalta. Ihanaihanaihana olet, en kestä taas tätäkään!
0
1 vastaus

Jännä miten äänikin muuttuu ku jännittää, iih! 😀 Ihana oot sie myös! <3
0
1 vastaus

P.P.S. Tuli kauhea ikävä.
P.P.P.S Join liikaa kahvia. Kirjotin eka ”haivia”.
P.P.P.P.S. Ihan oikea asiakin oli! Löysin sattumalta tosi rentouttavan albumin, vaikken yleensä Josh Grobanista välitä, niin hään albumi Illuminations toi jotenkin rauhoittavan olon, sopii just tähän vuodenaikaan joka ei ole oikein mikään, ei syksy eikä talvi. Iskin jouluterrorilla mejän asuntoon toissapäivänä ja kasasin kaikki punaiset kynttilät asetelmaksi, laittelin valoja ja punaista pöytäliinaa ja vähän joulukoristeita, mut ulkona sää ei ole samaa mieltä. Eilen tulin ekasta harkkapäivästä kotiin (must tell u more!) ja satoi vettä ihan kaatamalla..
0
1 vastaus

* Mullon koko ajan ikävä ! :'< Kunpa kohta nähtäisiin..
* Mulleki kahvia! Suomikahvia! <3
* Oi, pitää kuunnella! Ja voi sinua ja joulunteko.. Tuutko meillekin tekemään? 😀 Ja odotan sähköpostia/skypeä!!
0
1 vastaus

Voi kiitos ihana! Piti kattoo ihan useemman kerran toi video, tuli tippa jos toinenkin linssiin! <3 varmasti jännitti ja tuntui tyhmältä puhua yksin kameralle, mutta oli oikein hyvä videopostaus ja hyvin sai selvää mitä puhuit 🙂 kyllä sua ihan mielellään useamminkin katselisi näissä videopostauksien merkeissä.

Hyvin käsinkosketeltavaa oli toi mitä käytte läpi tällä hetkellä, ilmeistä ja eleistä huomasi että kaikki on tällä hetkellä yhtä myllerrystä ja kaikki on ihan auki ja epätietoisuudessa. Kunpa saisitte pian vastauksia! Mutta onneksi et ole yksin asian kanssa ja saat paljon vertaistukea muilta äideiltä, se on varmasti uskomattoman voimaannuttavaa! Paljon jaksamista ja voimia sulle, olet maailman paras äiti EL:lle!
0
1 vastaus

Ei mitään, ansaitsit ihan oman maininnan – on oikeasti ollut niin tärkeää päästä lukemaan siun blogista näitä juttuja, suurkiitos siitä! <3
Ja oli kyllä hyvin outo olo, istua yksin sohvalla ja löpistä vaan kameralle.. Mutta samalla yllättävän hauskaa, vaikka sanoissa sekoilinkin!

Epätietoisuutta, akateemisia arvauksia, lisää epätietoisuutta.. Kunpa vaan saataisiin tietää mahd. pian kaikki, niin pääsisi oikeasti käsittelemään asioita ja ne hyväksymään. Vaikka kuinka yrittää olla murehtimatta niin silti sitä koko ajan vain pelkää pahinta! Mutta.. Päivä kerrallaan, ja joka päivä opitaan jotain uutta? 🙂
Kiitos ihanista sanoistasi <3
0
1 vastaus

Siitä on tovi kun oon siun äänen viimeks kuullu. Voisin kattoo jos miulla ois mahollisuus vastata pyyntöösi. 🙂
0
1 vastaus

Jee! 😀
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: