Muut 30.1.2014
TEKSTI Meriannen

Yrittänyttä ei laiteta: SupersaverinTravel Blog Awards

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Niin kuin olette tottakai tarkkanäköisenä jo huomanneet, on tuonne sivupalkkiin ilmestynyt pieni mainoskuvanen Supersaverin järjestämästä Travel Blog Awardsista. Löysin sen tässä yksi ilta ja tutkailin eritoten tuota ”Asuminen ulkomailla” – kategoriaa… Meinasin jo antaa olla, eihän blogillani olisi mahdollisuuksia. Mutta sitten sisuunnuin. Eihän mitään voi tapahtua, jos en edes yritä. Joten tässä sitä ollaan…

Jos sinusta blogini täyttää tämän kriteerin

Joka vuosi moni suomalainen päättää ”irtisanoutua” elämästä Suomessa ja muuttaa ulkomaille. He kaikki kokevat jotain uutta ja ainutlaatuista. Kuka sinun mielestäsi kirjoittaa parhaiten arjesta toisessa maassa?

– Supersaver                                                                                                                            

niin olisin erittäin otettu, jos kävisit äänestämässä meitä! Äänen pääset antamaan täällä.

Ensimmäinen äänestyskierros on avoinna 4.2.2014 asti.
Suurkiitokset jo etukäteen!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Oi kiitos ihana! Lähetän sinne superison halin!! x
0
1 vastaus

Ääni annettu sulle! 😉
0
1 vastaus

Oi KIITOS!! <3
0
1 vastaus

Minäkin käväisin äänestämässä! 🙂
0
1 vastaus

Oi kiitos ihana! Lähetän sinne superison halin!! x
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Synttäriviikon #bulletjournal aukeama 😍 #kalenterimania #bujo #bujoweeklyspread #inspiration #bujoideas #bujoinspire inspiration for the girl from @juditmallolart

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: