Muut 2.2.2014
TEKSTI Meriannen

Blogitunnustuksia

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sain blogitunnustuksen ystävältäni ja tyttäreni kummilta Harakalta, joka pitää kauniisti kirjoitettua avointa blogia tunne-elämästään ja arjesta, toiveistaan ja unelmistaan sekä taiteestaan. Hänen valokuvaamistaitojaan olen aina kadehtinut, ja hänen otoksiaan tuijotellessani saan aina lisäinspiraatiota kokeilla oman digikamerani rajoja.

Kiitos Harakka tästä upeasta tunnustuksesta. Se lämmitti sydäntä ja toi hymyn huulille! Kiitos! Sinä olet kyllä yksi upeimmista ja lahjakkaimmista naisista, jonka tiedän. Kiitos myös kivasta haasteesta!

Ohjeet tunnustuksen jakamiseen:

1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkitä hänen bloginsa.
2. Valitse viisi alle 200 lukijan blogia, joista tykkäät ja jätä tieto palkinnosta heidän kommenttiboxiinsa.
3. Toivo, että kyseiset bloggarit antavat tämän palkinnon eteenpäin.

Minä rakastan blogeja, joissa ei löpistä turhanpäiväisiä. Missä ei esitellä (pelkästään) päivän asuja tai meikkipussin sisältöjä, tai kerrota vain tasan tarkkaan päivän tekemisistä. Pidän tunteiden ilmaisusta, siitä että kirjoitukset saavat minut ajattelemaan, nauramaan, tuntemaan myötätuntoa tai muita fiiliksiä.. Rakastan sitä, kun voin samaistuen elää bloggaajan mukana. Päivitystahdin ei tarvitse olla tiuha, mieluummin laadukasta namia harvoin kuin sekundakamaa päivittäin! Ja kun kirjoitusasu on hyvää, niin kuvillakaan ei ole väliä, vaikka näppärästi napsaistut otokset aina piristävätkin.

Nämä valitsemani blogit tarjoilevat juuri tätä. Lukuelämyksiä. En pahemmin tarkistanut mistään lukijamääriä, vaan halusin nimenomaan nostaa juuri ne blogit tunnustettavaksi, jotka koin sen ansaitsevan. Ja tässä ne tulevat:

1. Tytön matkassa
Millaista on elämä huonokuuloisena? Mitä ajatuksia sisäkorvaistute herättää, kun sitä pohtii itselle? 22-vuotias kuulovammaisen tytön pohdintoja ja arjenkuvauksia. Ihana ajatuksia herättävä blogi.
2. My Exploration
Kuten lukulistallani jo mainitsen, tämä blogi on pitkäaikaisin stalkattavani ja ensimmäinen julkinen blogi, johon koukutuin. Kirjoittajalla on ihanan värikäs tapa ilmaista itseään, ja piristävillä teksteillään hän saa minut usein nauramaan! Silloin tällöin hän kirjoittaa myös hyvin ajatuksia herättäviä postauksia esimerkiksi rasismista.
3. Positiivisuusprojekti
Ihmismielen kiemurat, hyvä itsetuntemus, herkkyys – psykologian opiskelija onnen ja hyvän elämän lähteillä. Pohdintaa rakastaville lukijoille!
4. Siellä jossain
Tätä blogia olen seurannut vain muutaman postauksen verran, mutta tämä niin kauniisti kirjoitettu bogi tempaisi heti mukaansa. Henkeäsalpaavat kuvaukset tunteista.. Ihana.
5. Raindeer Pants
Suomityttö opiskelemassa Aberdeenissa arkeologiaa. Arjesta, tunteista, elämästä englanniksi.

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Ollos hyvä vaan, ansaitsitkin saada tunnustusta! <3
0
1 vastaus

Ooh, kiitos kovasti! <3 Teen tämän haasteen kyllä heti kun voin paremmin! Nyt on aika sumuinen olo. :s
0
1 vastaus

Ollos hyvä vain! Ovatko asiat yhtään selvenneet? Meikä on kans ihan sumussa, johtuu tosin tuosta kylkimyyrästä joka päätti koko viime yön vinkua ja pitää tämän äidin hereillä…. Mokomakin 😀
0
1 vastaus

Apua, tässähän ihan häkeltyy! Kiitos, olen tosi otettu! <3
0
1 vastaus

Ollos hyvä vaan, ansaitsitkin saada tunnustusta! <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Even if #beastfromtheeast is now in the past, we still look at photos of our snow day together and say "snow" repeatedly. #toddlerlife #toddler #snowday #snow #bournemouth

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: