Infoiskut 3.12.2014
TEKSTI Meriannen

3. luukku: Joulumarkkinat

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

3luukku

Vuodesta 2009 joulumarkkinoita on järjestetty Bournemouthin keskustassa, minne ilmestyy hirsimökkien kaltaisia pikkukojuja kadut täyteen. Löytyy paahdettuja pähkinöitä, saksalaisia makkaroita, käsintehtyjä hilavitkuttimia ja härpättimiä, joulukoristeita ja tonttupukeisia myyjiä. Esiintymislavakin on kasattu, siellä esiintyy paikallisia musiikillisia lahjakkuuksia ja lapsia ilahduttaa kovasti joulupukkinuket kiipeilemässä pylvästä ylös alas ja tasapainoilemassa kahden talon välissä narulla. Erilaista ohjelmaa on luvassa, karaokesta puhenurkkaukseen, missä haastetaan joulushoppaajia ottamaan ständi ja puhumaan hetken yleisölle. Aiheesta kuin aiheesta. Keskuspuistoon on tänäkin vuonna rakennettu ”Garden of Lights” – erilaisia ständejä valoleikkeineen. Niin ja löytyy sieltä pieni & kallis luistelukaukalo! Miten ihana idea – luistella oikeasti ulkona, Englannissa, palmupuiden alla, joulumusiikkia kuunnellen…

Teemanahan näissä joulumarkkinoissa on aina ollut perinteinen saksalainen ”Weihnachtsmarkt”, mikä minut saa poikkeuksetta turhautumaan. Miksei joku vuosi vaikka skandinaavia? Miksei kotimaista eli siis brittiläistä? Miksi aina saksalaista?

Toisaalta se tarkoittaa, että luukun kuvastakin löytyvästä baarista löytyy glögiä. Viime vuonna sitä tarjoiltiin söpöstä joulutossu-mukista, tänä vuonna en ole vielä ehtinyt glögiä maistelemaan. Mutta vielä suurempi nautinto olisi lempibaarini mulled cider..

Ja tuo hirvihän on se puhutuin markkinoiden nähtävyys.
Koska se puhua jorisee itsekin!

Bournemouthin joulumarkkinoista lisää mm. näistä linkeistä

Minkälaisia joulumarkkinoita teillä järjestetään? Mikä niissä on parasta?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Theme of the week - picnics.

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: