Muut 14.12.2014
TEKSTI Meriannen

Uutta blogissa: Nyt voit tilata blogin uutiskirjeen!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

palkki

Joko huomasitte pienehkön muutoksen sivupalkissa?

Kyllä, vihdoin ja viimein päätin kokeilla tätä blogin ominaisuutta uudestaan. Silloin blogin aivan alkuaikoina tarjosin sähköpostilla seuraamista yhdeksi mahdollisuudeksi pysyä ajantasalla blogin tapahtumista, mutta se täyttyi robottien tekaistuista sähköpostiosoitteista. Pari blogin lukijaa on kuitenkin silloin tällöin kysynyt tilauskirjeen perään, viimeisimpänä nyt aivan ihana tessa. Päätinkin siis vilkaista, jos WordPressillä olisi mitään uutta tilauskirje – mahdollisuutta.. ja innostuin!

Ensinnäkin, tämä uusi tilauskirje-ohjelma vaatii tilauksen vahvistamisen, jolloin voin helposti pitää listan puhtaana roboteista. Toisekseen minulla on täysi kontrolli siitä, minkälaisia uutiskirjeitä teille lähtee! Voin kirjoittaa teille ihan omia kirjeitä, kuin myös sähköpostilla lähtee tilaajille aina ilmoitus uusista postauksista välittömästi. Näin tiedätte aina, kun jotain on blogiin ilmestynyt.. ja päätin, että ainakin kerran kuussa kirjoitan sähköpostin tilanneille ihan oman pienen uutiskirjeen! Näin ollen uutiskirjeen tilaajat olette omalla tavallaan blogin VIP-lukijoita, sillä minkään muun kanavan kautta samankaltaista viestimistä ei tule tapahtumaan!

uutiskirje

Uutiskirjeen voi helposti tilata joko jättäessänne kommenttia, sieltä uutena juttuna löytyy nyt tällainen ruksattava:

kommenteista

tai tuolta sivupalkista. Postausten loppuun voin silloin tällöin tehdä myös tämän lomakkeen (kuten alla, toimiva lomake!), vaikka minusta tuo vie yllättävän paljon tilaa! En tiedä vielä miten voisin saada paremman tilauslomakkeen postausten loppuun…

Tilatessanne uutiskirjeen muistakaa tarkkailla sähköpostianne, sillä vahvistamattomat tilaukset tulen säännöllisesti siistimään listalta pois!

Uutiskirje, yay vai ei?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Theme of the week - picnics.

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: