Perhe-elämä 21.12.2014
TEKSTI Meriannen

Bloggaaja kipeänä – #isänkanssa arki pyörii

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Eritoten Facebookissa meitä seuraavat tietävätkin jo viikonlopun kestäneen blogihiljaisuuden syyn. Minä tulin kipeäksi. Ensin sellaista pientä ärsyttävää kurkkukipua ja päänsärkyä sekä kuumeilua, nyt kurkkuun on ilmestynyt sellaiset kivat valkoiset pilkut, että huomenna se on lähdettävä hakemaan lääkäriltä antibioottikuuri. Vaikka olo on kurja, väsynyt ja voimaton, niin tämä kaikki on fyysistä. Olen niin onnellinen minun perheestäni.

Nautin nimittäin koko viikonlopun Danin ja Rubyn hellästä hoivasta – Dan toi minulle aamiaista sänkyyn, Ruby kaivautui sohvalla minun kylkeen kiinni ja Dan piti samalla kiinni minun kädestä. Melkein itku pääsi, kun toiset hellivät minua niin..

Miten luksusta onkaan olla kipeänä silloin, kun perheen isi on kotona. Ei tarvitse huolehtia tyttöjen ruokkimisesta tai viihdyttämisestä kuin muustakaan arjen pyörittämisestä. Voin mennä huoletta petiin nukkumaan päikkärit tietäen, että kaikesta huolehditaan minun ollessani unten mailla. Monesti sängystä noustessani olen kävellyt uudelleen järjesteltyyn keittiöön, siivottuun olohuoneeseen ja valmiin ruokapöydän ääreen.

Niin monta kertaa olen tänään kiittänyt onneani siitä, että kaikista vaikeuksista huolimatta minun ja Danin suhde on pysynyt vahvana. Että en ole yksinhuoltaja.

Olkoon tämä nyt pikainen #isänkanssa – haastepäivitykseni. Koska perheen isi.

koskaisi

isinkaa

isi

Viimeistä kuvaa lukuunottamatta kuvat ovat vanhoja, sillä enhän minä tässä kuumehöperössä tajunnut kameraa kaivaa kertaakaan esiin. Huomenna Dan on takaisin töissä, ja minä molempien lasten kanssa kotona. Saan kuulkaa hyvää kontrastia nyt tähän ihanaan viikonloppuun, jolloin minua hoivattiin – että minkälaista kaikki olisikaan ollut, jos yksin olisin.

Toivottavasti teidän viikonloppu on mennyt rennosti, ja turhia joulusta hössöttämättä!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Sormet ja varpaat ristissä ja peukut pystyssä, pillereitä poskessa ja teemuki liimautuneena käteen! Tästä selvitään! 😀
Ja nautin. Todellakin! <3 Kiitos ihana <3 Piristit <3 <3
0
1 vastaus

Pikaisia paranemisia sulle, toivottavasti tervehdyt jouluun mennessä. 🙂 Ja nauti nyt hemmottelusta, hihi!
0
1 vastaus

Sormet ja varpaat ristissä ja peukut pystyssä, pillereitä poskessa ja teemuki liimautuneena käteen! Tästä selvitään! 😀
Ja nautin. Todellakin! <3 Kiitos ihana <3 Piristit <3 <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Theme of the week - picnics.

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: