Perhe-elämä 22.12.2014
TEKSTI Meriannen

Rubyn suusta kuultua

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Se tuli ihan tyhjästä.

Madge, mä tykkään olla täällä teidän kanssa. Mä tykkään itseasiassa olla täällä enemmän kun äidin luona. Äidin luona mulla tulee helposti tylsää, mutta ei ikinä täällä.

 Ruby

– Voi kiitos rakas, minäkin nautin aina siitä kun olet täällä meidän kanssa. Se on mulle tärkeetä.

Sanoja seurannut halikohtaus lämmitti väsyneen äitihahmon mieltä, ja auttoi jaksamaan. Päivä meni rattoisasti, omalla painollaan, minun turhia hössöttämättä. Kun ei moiseen riittänyt energiaa. Dan tuli kuitenkin töistä kotiin normaalia aikaisemmin, jotta minä pääsin käymään lääkärillä – ja sieltä palasin sitten antibioottikuurin kera. Voimat loppui paluumatkalla, ärsytti kun vain parin bussipysäkin verran piti bussissa istua. Bussikuskikin nauroi minulle!

Illan ajan olenkin kuunnellut Rubyn ja Elsan kikatusta, kun isänsä on heitä viihdyttänyt.

Minun elämä on oikeasti aika ihanaa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Oi oot ihana Krista! Aivan ihanaa loppuvuotta (heh, kuulostaapa ”pitkältä”!) ja mukavia uudenvuoden pirskeitä!!
0
1 vastaus

Ihana arjen snapshot! <3
0
1 vastaus

<3
0
1 vastaus

Mulla oli joku hyvä kommentti sulle. Mutta sitten uppouduin sun silmiin tossa blogi bannerissa. KAUNIS!!!! Ja ajatus katkes…..

Noh anyways, IHANAA LOPPU VUOTTA MURU! x
0
1 vastaus

Oi oot ihana Krista! Aivan ihanaa loppuvuotta (heh, kuulostaapa ”pitkältä”!) ja mukavia uudenvuoden pirskeitä!!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Lounaspiknikki ja hiekkakakkuleikkejä tänään Bournemouthin merenrannalla. Näillä aurinkoisilla kuvilla toivottelemmekin ihanaa juhannusta sinne Suomeen!

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: