Muut 29.12.2014
TEKSTI Meriannen

Meillekin tuli talvi!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

STOP THE PRESS!

Englannissa on talvi! Pohjoisemmassa pyryttää, meillä on aurinkoista ja pakkasta jopa näin aamusta neljän (4) asteen verran! Mikä tarkoittaa:

jaa

car

takapiha

aurinkokuura

kuuuuura

lokki

takapiha

Samaan aikaan sisällä:

damhali

aaw

Kömmin peittojen alle lämpimään noiden kahden ihanuuden viekkuun. Vielä ihan vain hetkeksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Joo, täällä oli tapaninpäivän jälkeen uutiskuvaa siitä, miten pohjosessa on ihan kaaos 😀 Ja saatiin taas hyvä keskustelu aikaiseksi siitä, miten pari senttiä täällä on ”maailmanloppu” ja Suomessa ei niinkään. Mutta ero onkin siinä, niin kuin sanoin anoppiperheellekin, että Suomessa lunta tulee joka vuosi pariksi kuukaudeksi, jolloin lumikalusto pitää hankkia ja pitää kunnossa. Kun taas täällä lunta saattaa tulla kyllä joka vuosi, mutta se kestää sen päivän, pari. Jos sitäkään, jos sitä edes tulee. Siihenpä ei kallista lumikalustoa kannata hankkia!

Meillä taas täällä etelässä on tosiaan taas ihan eri, kivaa kuuraa ja jäätä kyllä on mutta siihen on jäänyt 😀 Ja britit kauhuissaan neljän asteen pakkasesta! 😀 😀

LAITA! LAITA LAITA LAITA! Mulla on niin ikävä sitäkin miten petivaatteet voi viedä ulos pakkaseen hetkeksi, sitten paukutella pölyt pois ja raikkaat petivaatteet saada takaisin sänkyyn.. Ei se vain ole sama asia käyttää petivaatteita pesukoneessa, se on se pakkasen tuoksu ihana…
0
1 vastaus

Juu, meillä kerrottiin eilen uutisissa, että Britanniassa on lunta sen pari senttiä! 😀 😀 Ja näytettiin kuvia ulosajaneista autoista jne. mutta tokihan sitä kesärenkailla, ei siinä mitään. Upean näköistä teillä siellä, kun aurinko paistaa!

Meillä täällä on vielä viimeiset hetket vähän enemmän lunta ja pakkasta, joten sen kunniaksi nukkamatot pääsivät ulkoilemaan hankeen. Melkeinpä pitäisi teille engelsmanneille napata kuva, mitä kaikkea nöyhtää tehokkaasti imuroidusta matosta lähtee, kun mattoa pääsee huiskuttamaan tuonne pihalle…
0
1 vastaus

Joo, täällä oli tapaninpäivän jälkeen uutiskuvaa siitä, miten pohjosessa on ihan kaaos 😀 Ja saatiin taas hyvä keskustelu aikaiseksi siitä, miten pari senttiä täällä on ”maailmanloppu” ja Suomessa ei niinkään. Mutta ero onkin siinä, niin kuin sanoin anoppiperheellekin, että Suomessa lunta tulee joka vuosi pariksi kuukaudeksi, jolloin lumikalusto pitää hankkia ja pitää kunnossa. Kun taas täällä lunta saattaa tulla kyllä joka vuosi, mutta se kestää sen päivän, pari. Jos sitäkään, jos sitä edes tulee. Siihenpä ei kallista lumikalustoa kannata hankkia!

Meillä taas täällä etelässä on tosiaan taas ihan eri, kivaa kuuraa ja jäätä kyllä on mutta siihen on jäänyt 😀 Ja britit kauhuissaan neljän asteen pakkasesta! 😀 😀

LAITA! LAITA LAITA LAITA! Mulla on niin ikävä sitäkin miten petivaatteet voi viedä ulos pakkaseen hetkeksi, sitten paukutella pölyt pois ja raikkaat petivaatteet saada takaisin sänkyyn.. Ei se vain ole sama asia käyttää petivaatteita pesukoneessa, se on se pakkasen tuoksu ihana…
0
1 vastaus

Ihania kuvia! Meillä on nyt ollut ihan oikea talvi, lunta ja kunnolla pakkasta. Vähän surettaa, kun loppuviikolle on taas luvattu plussaa :/
0
1 vastaus

Mä just näin kans uutisen miten sinne on taas leutoa tulossa! Ei oo tosikaan :< Ois nyt tullut vaan kunnollinen talvi pakkasineen, eikä sitä soutaa-huopaa – rumbaa kera pakkasten ja leutojen! 🙁
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Synttäriviikon #bulletjournal aukeama 😍 #kalenterimania #bujo #bujoweeklyspread #inspiration #bujoideas #bujoinspire inspiration for the girl from @juditmallolart

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: