Perhe-elämä 25.1.2015
TEKSTI Meriannen

3/52: Masuaika

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Masullaan olo oli pitkään yhtä suoranaista kärsimystaistelua. Refluksi oli luonnollisesti tähän yhtenä osasyynä, toisena pään ja käsien hallinnan vaikeus. Kyllä sitä hermo itse kullakin menisi, jos nenä lytyssä joutuisi masullaan olemaan!

Johtuneekohan pään kontrolloimisessa tapahtuneista pienistä kehitysaskelista, koska nyt masulla oleminen on noussut jo asteikolle ihan OK. Masulla ollessa saatetaan jopa jo hymyillä ja nauraakin! Ylpeänä olen voinut raportoida fysioterapeutille ja kiropraktikolle, että tyttö se muuten jaksaa olla masullaan jopa 15 minuuttia! Ikuisuuden verrattuna edellisiin pieniin parin minuutin hetkiin.

Jalat vispaa hurjasti, kun tyttö yrittää ahertaa masulla ollessaan – hän taitaa pohtia, kuinka ihmeessä sitä tästä päästäisiin liikenteeseen. Joskus tyttö ei protestoi, jos häntä hieman avitan ja nostan hartioita oikeanlaiseen asentoon, jolloin hän jo vähän yrittää puskea laihoilla käsillään. Jonkun kerran hän on jopa saanut pään nousemaan lattiasta pari senttiä!

.. Ja taas äiti kihertää onnesta ja ylpeydestä taustalla.

Minun ihana erityinen.
Joka ei ikinä, ikinä, luovuta.

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Minä opin tyttäreltäni – luovuttaa ei saa ! 🙂
0
1 vastaus

Niin ihana! <3

Teillä on kyllä ihan huikean hyvä asenne molemmilla, ja siitä olisi monella paljon oppimista!
0
1 vastaus

Minä opin tyttäreltäni – luovuttaa ei saa ! 🙂
0
1 vastaus

jes <3
0
1 vastaus

<3 <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Synttäriviikon #bulletjournal aukeama 😍 #kalenterimania #bujo #bujoweeklyspread #inspiration #bujoideas #bujoinspire inspiration for the girl from @juditmallolart

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: