Muut 2.2.2015
TEKSTI Meriannen

4/52: Puistopäikkärit

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kulunut viikko on mennyt sairastellessa – pieni jostain syystä on ollut kuumeinen, ilman mitään näkyvää syytä. Koko viikko meni siis aikalailla ohitse, ja ei sitä oikein muuta tullut tehtyä kuin vain hoideltu pientä känkkäränkkää.

Vähän siis ehkä ”huijaan”, koska nämä kuvat nyt eivät ole viime viikolta. Mutta ne ovat silti ihanat, ja esittelevät tätä kuuraisen talvista Englantia.

maisema

Olin vienyt Rubyn kouluun, ja kävelin Kings Park – puiston lävitse. Mikä sää!

puistonap

Enkä minä kirjoittanut tuota söpöä rakkausviestiä kuuraiselle puistonpenkille. Mutta pakkohan siitä oli ottaa kuva kera taustalla olevan tytön.

puistovarjo

Erilainen yhteiskuva – nukkuva tyttö, minun varjo.

I’m like a shadow. I’m always here to accompany you every step of the way. But do you know the difference between a shadow and me? I’d still be here even if there’s no light to shine anymore.


I am cheating just a little bit with this photo challenge now as these photos are not actually taken last week. We have been poorly and therefore stuck at home, but checking these photos from the other week did cheer me up. I hadn’t written that love note on a parks bench but I just had to park Elsa there and take this pic. As I love her. She is my life, my life is hers.

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: