Perhe-elämä 5.2.2015
TEKSTI Meriannen

Uusintakierros!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Flunssalla nimittäin. Täällä köhitään nyt kilpaa tyttären kanssa, ja niistetään nenää. Tosin Elsalla pitää käyttää ”räkäimuria”, mutta kuitenkin! Dan näyttää osallistuvan myös tälle uusintakierrokselle, oireiltaan arvioisin että tulee noin 12 tuntia meikäläisen perässä. Kohta me istutaan kolmistaan ja pidetään nenätorvikonsertteja.

Ruby tulee meille tänään yökylään, katsotaan jos hänkin liittyy torvikuntaamme. Tekisi mieli laittaa viestiä äidilleen ja perua koko homma, mutta en vaan mitenkään haluaisi pahoittaa Rubyn mieltä. Ruby nimittäin pyysi viikonloppuna, että saisiko hän tulla meille tänään koulun jälkeen yökylään. Äitinsä vastusteli, koska ”hei, silloinhan on se koulusi disco!”
”Ei se haittaa, en vaan mene sinne.”
”Ootko varma?”
”Joo. Haluan olla isän ja Maijun kanssa.”

Perupa siinä sitten.

Viime yönä kuuntelin huolestuneena tuota pikkuruisimman perheenjäsenemme rykimistä, ja kävimme laittamassa tyynyä patjansa alle. Lisäksi yksi tyyny pepun alle, kaksi molemmille sivuille. Tyttö nukkui pehmoisessa tyynyluolassa keho yläviistossa koko yön putkeen.
Koko. Yön. Putkeen.

Tänä aamuna lima irtoaa hänen rykiessään ja kuumetta ei ole nimeksikään.

Jos blogi hiljenee, se johtuu tämän mamman aivoaaltojen kokiessa pieniä lähetyskatkoksia lähettimien täyttyessä räästä.

Mutta sairaalareissua tästä tuskin nyt tulee – Elsa on jo paranemaan päin!

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: