Perhe-elämä 6.2.2015
TEKSTI Meriannen

Kun äiti nukkui, räkänokka lapsi…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Eilen lapsenvahti saapui työrupeamalle hoitamaan räkänokkaista tuhisijaamme, ja minä painuin samalla oven avaukselta petiin. Kun neljä tuntia myöhemmin (!) heräsin, oli lapsenlikalla kuvallista todistetta näyttää siitä, kuinka tyttäremme oli viihtynyt.

Tuolla känkkäränkästä kärsineellä röhisijällämme oli ollut hauskaa.

hevari

hevitytonkanssa

Hän oli jopa hymyillyt ja nauranut! Lääkkeet oli ottanut kiltisti, lounastakin syönyt. Samaan aikaan kun minä kuorsasin nokka tukossa viereisessä huoneessa.

Miten luksusta onkaan, kun on joku, jota pyytää apuihin.

Haluaisitko kertoa kommenteissa minulle ihania kokemuksianne lastenhoitajista? Miten he ovat auttaneet, mitä he ovat lasten kanssa tehneet?

Piristäisi tätä räkätehdas-äitiä kovasti lukea moisia ihanuuksia!


Today our nanny came to take care of Elsa so I was able to go and have a nap. We both have been poorly and it was very much needed to get some sleep in! When I was recharging my batteries, that grumpy Elsa that I left with Hanlon had actually had fun! She had had taken her meds without any problems, had lunch and been laughing and giggling with Hanlon! It is so awesome to have someone around who can come to help…

Have you ever had any experiences of nannies/babysitters?

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: