Perhe-elämä 13.2.2015
TEKSTI Meriannen

Will you be my Valentine?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Minulla hajoaa pää tähän ikuisuuden kestäneeseen sairasteluun. Ärsyttää, kun voimat saattaa loppua ihan kesken ja yhtäkkiä aivot tilttaa juuri silloin, kun pitäisi ajatustoiminnan olla virkeimmillään. Kuten eilen TAC – kokouksessa, joka tulee siis sanoista ”Team Around the Child”. Kokous, jossa kaikki EL:n hoitohenkilökunta eri organisaatioista kokoontuu yhteen ja kerrataan, mitä viimeisen kolmen kuukauden aikana on saavutettu ja mitkä ovat tavoitteet seuraavalle kolmelle kuukaudelle.

Väsyttää tämä rykiminenkin. Eikä pelkästään oma, vaan myös tyttären. Viime yö kului tytön kanssa valvoessa, kun tyttö pärski ja ryki puhdistaakseen hengityselimensä limasta. Positiivista tässä tietysti on nyt se, että se lima myös irtoaa, mikä lienee jo tervehtymisen merkki. Huonoksi uutiseksi asian tekee tietysti unenpuute.

Mutta juuri tästä syystä onkin niin ihanaa, kun on jotain kivaa, mitä odottaa.

silma1

Kiitos lapsenvahtimme, minä ja Dan pääsemme tässä kuussa jopa kaksi kertaa treffeille.
Kaksi kertaa kuussa!

Tämä on merkittävää nimenomaan siitä syystä, kun otetaan vertauskohteeksi koko viime vuosi. Vuonna 2014 kävimme yhteensä vain yhden kerran treffeillä. Ajallisesti pysyttiin tunti poissa lasten luota, ja tuona aikana mätettiin ruansulatus täyteen sushia ja nautittiin toistemme seurasta.

Koska meillä on nyt lastenhoitoapua, käymme viettämässä ystävänpäivää ravintolassa. Vain me kaksi. Minä ja hän.

kasvot1

Tämän kuun lopussa onkin meidän vuosipäivämme, ja eilen sain aivan loistoidean siitä, kuinka tuota päivää juhlistettaisiin!

Kyllä nämä rykimisetkin, väsymiset ja kuumeilut jaksaa kuitenkin paremmin, kun on oikeasti jotain tosi kivaa, mitä odottaa!

Miten te juhlistatte ystävänpäivää?

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Mutta silti, kävitte viettämässä vähän laatuaikaa koko porukka, ihana <3

Oh, pitää etsiä tuota käsiini! Miun on pitänyt jo pitkään hakea kaupasta tuoretta minttua, inkivääriä ja sitruunaa ja tehdä niistä hunajan kanssa juoma. Sillä muuten lähtee pöpöt, ja on vielä hyvänmakuinenkin! Kunhan saan ainekset kasaan (ja haen tuota kissankynsiuutetta, löytyisiköhän ihan kaupasta vai pitäisikö olla luontaistuotekauppa.. tutkin!) niin ehkäpä teen tästä ihan postauksen. Joo!
Voimia sinne teille, kunpa tekin parantuisitte pian! <3 <3
0
1 vastaus

Aww onpa ihanaa, että pääsette viettämään valentine’s daytä kaksistaan!! 🙂 meikäläisen miekkonen saattaa olla töissä…. Blah. Ikävä noita kuuluisia date nighteja!!
0
1 vastaus

EI kun järjestämään jotain! Eihän ystävänpäivääkään tarvitse juhlia oikeasti ystävänpäivänä 😉 eli miten olisi sunnuntaina? tai vaikkapa arkena? <3 Orange Wednesdays on aina hyvä!! 😀
0
1 vastaus

Mulla on yksinhuoltaja-viikonloppu tänä vkl, kun mies on poissa, joten käytiin syömässä jo eilen… noh, koko kööri kyllä, tirppana siinä mukana.

Mutta varsinaisesti piti sanoa, että tuo jatkuva sairastaminen on raivostuttavaa. Mekin ollaan TAAS flunssassa molemmat, minä ja lapsj. Väsymys ja stressi ja kaikki laskevat puolustuskykyä. Blogissa mulle suositeltiin kissankynsiuutetta (cat’s claw).
0
1 vastaus

Mutta silti, kävitte viettämässä vähän laatuaikaa koko porukka, ihana <3

Oh, pitää etsiä tuota käsiini! Miun on pitänyt jo pitkään hakea kaupasta tuoretta minttua, inkivääriä ja sitruunaa ja tehdä niistä hunajan kanssa juoma. Sillä muuten lähtee pöpöt, ja on vielä hyvänmakuinenkin! Kunhan saan ainekset kasaan (ja haen tuota kissankynsiuutetta, löytyisiköhän ihan kaupasta vai pitäisikö olla luontaistuotekauppa.. tutkin!) niin ehkäpä teen tästä ihan postauksen. Joo!
Voimia sinne teille, kunpa tekin parantuisitte pian! <3 <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: