Perhe-elämä 14.2.2015
TEKSTI Meriannen

5/52: Räkänokkatoverit

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kyllä, missasin yhden viikon – kun tätä räkätautia on pidetty niin pitkään, että asiasta alakuloisena kotona pyöriessä en kameraa kaivanut esille. Olinhan halunnut ottaa sellaisia pirteitä kuvia meistä tekemässä yhdessä kivoja juttuja, kokemassa uutta ja oppimassa. Ihmettelemässä maailmaa ja sitä rataa, tiedättekö? Sitten ollaankin oltu voimattomina täällä neljän seinän sisällä, pidetty rykimiskilpailuja ja halittu toisemme puhki. Eihän ole mitään parempaa kuin lapsi, joka viimein rauhoittuu syliin pitkällisen vaikerruksensa jälkeen, huokaisee kuin helpotuksesta ja vaipuu syvään uneen.

Eilen minä nukuin koko päivän. Oikeasti. Aamupalan syötyäni menin sänkyyn ”ihan vain hetkeksi” ja heräsin illalliselle. Dan sanoi yrittäneensä minua herätellä, että josko lähdettäisiin yhdessä sinne ravintolaan. Minä en ollut päästänyt ääntäkään.

Herättyäni jäin hämmentyneenä ryystämään kahvia, ja sitten tämä kullanmuru kannettiin minulle syliin. Se ihana hymy, jonka häneltä sain kun hän näki kenen syliin pääsi.. Se niin lämmitti sydäntä. Sen halusin muistaa, joten kaivoin kännykästä kameran esille ja napsasin nämä selfiet.

kohkohkohkoh

Mutta hetkinen. Minne se minun pullaposkinen vauveli katosi, kun näistä kuvista paljastuukin ihan selkeä.. mitä, lapsi?

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Ihan yhtäkkiä tuollainen niin.. niin. ei-vauva. 😮 😀
0
1 vastaus

Ei ole omia lapsia mutta siskonlapisa/kummilapsi on, ja onhan se vaan niin parasta kun hymyilee iloisesti kun pääsee mun syliin. Ja vielä omasta tahdostaan haluaa/tulee syliin…
0
1 vastaus

Yksi minun rakkaimmista muistoista siskontytöistäni on, kun eräänä jouluna vanhin heistä halusi avata kaikki lahjat nimenomaan minun kanssa. Se on vain niin parasta, kun lapsi osoittaa näin kiintymystään … <3
0
1 vastaus

Ihana pikkuprinsessa! <3 Eikä tosiaan yhtään vauvan näköinen enää!
0
1 vastaus

Ihan yhtäkkiä tuollainen niin.. niin. ei-vauva. 😮 😀
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: