Muut 19.2.2015
TEKSTI Meriannen

Ainekirjoitusta ja muita haasteita sekä muotimaailmasta uutisia!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Niin paljon jaettavaa ja kerrottavaa, että meinaan ihan pakahtua kaikkiin postausaiheisiin! Mutta fyysinen huono olo vaikuttaa niin luovaan puoleeni, että vieläkään ei oikein kirjoittaminen normaaliin tapaan onnistu. Purkaakseni juttusumaa saatte tänään ensin blogimaailman haasteisiin liittyvän pienen koosteen sekä lopussa uutisia muotimaailmasta ja vammaisuudesta!

ainekirjoitus

Aloitimme yhdessä muiden bloggaajien kanssa uudestaan jo aiemmin blogisfääreissä kiertäneen ainekirjoituksen, ja ensimmäiseen kierrokseen osallistui kiva pieni porukka. Minun kirjoitukseni kuin myös linkit muiden aineisiin löytyy täältä. Uusi kierros on jo alkanut ja vielä ehtii osallistua – aihe ja ohjeet löytyvät Mammalaiffii-blogista täältä! Toisen kierroksen aihe on sopiva monenlaiselle kirjoittajalle ja bloggaajalle, joten hei – ei kun mukaan vain!
Kirjoitukset julkaistaan 3.3.2015.

Elinan (Kädestä pitäen) aloittamassa kuva-analyysihaasteessa on myös päästy toiselle kierrokselle! Arpaonni suosi Uraäidin Ruuhkavuodet – bloggaajaa, ja uuden kierroksen ohjeet sekä analysoitava kuva löytyy täältä. Osallistumisaikaa on ensi maanantaihin (23.2.2015) asti!

Meikäläisen ensimmäisen kierroksen osallistumisen voit vilkaista täältä.

Muoti ja vammaisuus

Suomenkin mediassa on jo noteerattu Down-nainen, joka on päässyt yhdeksi New Yorkin muotiviikon malliksi (linkki). Täällä Bournemouthissa kuhistaan tällä hetkellä siitä, kuinka paikallinen miehemme pääsee myös tuohon muodin huipputapahtumaan malliksi – kyseessä on Jack Eyers, jolta on amputoitu jalka. Paikallislehden kirjoittama juttu löytyy täältä!

Minusta on aivan upeaa, että muodinkin maailmassa otetaan vammaiset henkilöt nyt huomioon!

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Mie eilen kuuntelin jo hänen musiikkiaan, se ei iskenyt (tällä hetkellä minua innostaa mm. Kaki King musiikillisesti!) – mutta voi, mikä tarina! Mikä elämänkokemus! Ja mikä itseluottamus..! VAU! Kiitos että jaoit tän miun kanssa, todellakin pitää tutkia ja tutustua häneen paremmin! Kiitos!
0
1 vastaus

Multa noihin kirjoitushaasteisiin on jäänyt osallistumatta mutta olen ajatellut että voisin jälkeenpäin ihan omaksi ilokseni kirjoitella niistä vaikka jo menneitä juttuja ovatkin 🙂
0
1 vastaus

Kai tuut taas tekemään mulle perinteiset, eli lätkäisemään minulle linkit että ei vaan jää huomaamatta? Kun ois ihana lukea jos näihin tartut!
0
1 vastaus

Oletko tutustunut brittiläiseen pop-laulajaan, Viktoria Modestaan, jolta myös amputoitu jalka? Hänestä kanssa uutisoitu viime aikoina jonkun verran Suomessa.
0
1 vastaus

Oi! Pitääpä tutkia, on mennyt ihan kokonaan ohi! Ainakaan nimi ei kerro mitään!
0
1 vastaus

Tässä vielä linkki yhteen lehtijuttuun hänestä, mahtava tyyppi ja elämäntarina 🙂 http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2877998/Meet-Viktoria-Modesta-REAL-bionic-woman.html
0
1 vastaus

Mie eilen kuuntelin jo hänen musiikkiaan, se ei iskenyt (tällä hetkellä minua innostaa mm. Kaki King musiikillisesti!) – mutta voi, mikä tarina! Mikä elämänkokemus! Ja mikä itseluottamus..! VAU! Kiitos että jaoit tän miun kanssa, todellakin pitää tutkia ja tutustua häneen paremmin! Kiitos!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: