Perhe-elämä 22.2.2015
TEKSTI Meriannen

6/52: Piristyneet leikkijät

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Eilen se sitten tapahtui. Vihdoin ja viimein!

Meillä molemmilla oli selkeästi parempi olla, ja tyttö alkoi osoittaa mielenkiintoa leikkimistä kohtaan. Alkoi nostella jalkojaan, potki ja kierähteli sivuilleen. Hihitteli, kun kuuli sisäkorvaistutteidensa kautta omasta mielestään jotain hauskaa. Eritoten Futuraman alkumusiikin.

Niinpä minä innostuin ja istutin tytön nyt oikean kokoiseen erikoistuoliinsa, hain hevaritytön tuoman puisen pikkuruisen taidealustan ja ripustin siihen paperin. En löytänytkään tytölle joululahjaksi ostamiani isoja pulloja sormivärejä, jotka tiesin olevan helposti pestäviä ja nimenomaan lasten/vauvojen sormivärjäilyyn tarkoitettuja. Käytinkin siis sormivärejä, jotka olin hankkinut vuosi takaperin korttien tekoa varten.

Sitten ei kun taiteilemaan!

sormivarit

” alt=”sormivarit” width=”940″ height=”1251″ /> Kuvan (c) hevarityttö

Tyttö ihmetteli värimassan viileyttä, ja rakastin seurata hänen keskittynyttä ilmettään kun autoin hänen kätensä pysymään paperin lähellä. En piirtänyt hänen puolestaan – muuta kuin näytin omalla sormella mitä kuuluu tehdä kerran – ja annoin muuten hänen antaa kätensä vaellella paperilla vapaasti.

sormivau

Kuvan (c) hevarityttö

Siitä tuli hieno!

eldrawing

Käsien pesun jälkeen puhalleltiin vielä vähän saippuakuplia.

bubblesday

Kuvan (c) hevarityttö

Ihana lauantai-iltapäivä.

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: