Perhe-elämä 10.3.2015
TEKSTI Meriannen

Väliaikatiedotus.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Yritän päivisin itse pysyä hereillä, saada edes jotain kotitöitä tehtyä tiskauksesta pyykkäämiseen ja keskitän huomioni tyttäreen. Istutan häntä erikoistuoliinsa, pyörittelen häntä lapsenlikaltamme saamalla patjallamme liikuntaharjoitteita hänen kanssaan tehden, kuunnellaan musiikkia ja luetaan kirjoja. Katsotaan Futuramaa ja köllitään yhdessä sängyssä. Myönnetään, tuo viimeinen on sellainen äidin viimeinen oljenkorsi saada edes pikkaisen unta päiväsaikaan, vaihtelevalla menestyksellä.

Iltaisin, kun minun bloggaamishetkeni saapuu, olen ollut ihan poikki. Olen työstänyt uutta pikkuprojektia sen minkä olen ehtinyt ja jaksanut (tästä pian lisää!), muuten otin vähän välimatkaa bloggaamiseen ihan oman jaksamisen takia. Aloitin uudet ehkäisypilleritkin viimeisten viikkojen aikana ja luulen, että ihon kukinnasta, väsymyksestä ja mielialavaihdoksista päätellen ei tämä pillerimerkki ole se meikäläiselle sopiva.

Tiedättekö myös sen tunteen, kun kirjoittamisen aiheita olisi se miljoona ja juuri siitä samasta syystä ei saa oikein mistään yhdestä aiheesta otetta? Sama käy minulle silloinkin, kun on tekemistä niin paljon ettei tiedä mistä kohti aloittaa hommien tekemisen…

Hengissä ollaan siis – bloggaamisen eteen töitä tehden, eritoten hyvin innoissaan uudesta projektista..!

Lähiaikoina blogissa siis tulossa:

  • Uudesta erityistuolistamme esittelypostaus – kunhan tuolin esittelijä käväisee meillä vielä tarkistamassa ne viimeisimmät hienosäädöt
  • Pelaavasta perheestä – mm. pelisuosituksia!
  • Passihommista Englannissa!
    .. ja niin monesta muusta!

Mistä sinä haluaisit lukea ensimmäisenä?

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

OI kiitos! Olet jo toinen, joka minut tuohon haastoi – ehdottomasti on tarkoitus tämä toteuttaa! KIITOS!!
0
1 vastaus

Sinulle on haaste blogissani http://www.lastensilmin.com. Toivottavasti tykkäät ja otat haasteen vastaan :).
0
1 vastaus

OI kiitos! Olet jo toinen, joka minut tuohon haastoi – ehdottomasti on tarkoitus tämä toteuttaa! KIITOS!!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • This simple play kept her busy for a solid 15 minutes straight... Then had to do it again later on the same day! So simple and so much fun. She loved naming the colours too!

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: