Perhe-elämä 13.3.2015
TEKSTI Meriannen

Projekti: Kaksplussalla vieraileva tähti Meriannen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

meriannenkp

Osoitteessa www.kaksplus.fi/vierailevatahti löytää seuraavan kahden viikon ajan tutun bloggaajan kirjoittelemia juttuja!

Kyllä, tämä on se salaperäinen aiemmin mainitsemani uusi projekti. Olen niin innoissani tästä Kaksplussan tarjoamasta mahdollisuudesta – jännää kirjoitella vakiintuneen isolle yleisölle mediatalon puitteissa!

Käykäähän morjestamassa meikätyttöä Kaksplussalla!

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: