Perhe-elämä 26.4.2015
TEKSTI Meriannen

Meidän kotona.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Vanhoja postauksia kääntäessäni englanniksi tajusin sen yhtäkkiä. Istuin vaaleansinisellä sohvallamme ja ryystin kahvia omasta mukistani. Kuuntelin, kuinka pesukone jylläsi keittiössä. Ruby kikatti hulvattomasti hevaritytön kanssa tyttöjen huoneessa. Leikkivät kuulemma kampaamoa.

Käppäilin keittiöön, ja aloin kiillottamaan uuden hellamme valkoista pintaa. Meidän hellaa.

On niin käsittämättömän upea tunne olla kotona. Meidän tavaroiden ympäröimänä. Ei enää liian pienessä kämpässä asunnonomistajan tavaroilla, vaan meidän. Meidän koti.
Ensimmäistä kertaa elämässäni kaikki ympärillä on minun ja minun kumppanini. Jotenkin.. Ei tätä voi vaan selittää. Oon vain niin onnellinen.


I was translating old posts when it hit me. I’m home. Surrounded only and entirely by our stuff. Not landlords, only ours. Girls were playing together in their room and giggling to themselves, I felt like doing exactly the same. At home.

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Theme of the week - picnics.

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: