Yleinen 29.4.2015
TEKSTI Meriannen

Kuten toivottu – täällä sitä nyt ollaan!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

WEAREBACK

Minä ihan tippa linssissä luin teidän kommentteja tuolla vierasblogin puolella siitä, kuinka toivoitte minun jatkavan Kaksplussan puolella.. ja myöntää täytyy, salaa pidin ihan vähän sormia ristissä toivoen, että minut blogeineen napattaisiinkin tänne. Kirjoittelinhan alle vuosi sitten avoimesti blogissani toiveestani siitä, että pääsisin vähän isommille vesille kalastelemaan kuin myös vähän juustoa mieheni kantaman leivän päälle tuomaan.

Tykästyin vierasbloggaillessani täällä kovasti Kaksplussan bloggaajien ryhmähenkeen ja siihen ihastuttavaan tunteeseen siitä, että kuuluin johonkin blogini kanssa. Vaikka oman domainin pitämisessä on monet hyvät puolensa, niin innostuin siitä, kuinka vapaat kädet minulla on mediatalonkin sisällä kirjoitella. Sekä minkälaiset mahdollisuudet päästä jakamaan ideoita, ajatuksia ja ehkä jopa tarjota vertaistukea toiselle samantapaisessa tilanteessa olevalle! Pääni on suorastaan räjähtämispisteessä kaikista postausideoista..!

Olen niin innoissani ja ylpeä voidessani siis todeta, että toiveeseenne on toden teolla vastattu ja olen palannut nyt kokoaikaisesti tänne Kaksplussan puolelle!

elsa

”Oikeestiko?”
Kuvan ottanut Dani Hanlon.

Blogi on luonnollisesti vielä vähän vaiheessa, ja eritoten blogiani aiemminkin lukeneet voivatkin helposti huomata satojen postauksien puuttuvan vielä blogista. Ne eivät ole mihinkään hävinneet, Neiti Täydellisyydentavoittelija – bloggaaja vaan haluaa käydä jokaisen aiemman postauksen lävitse ennen kuin tipautan ne tänne näkyviin. Mitään muita muutoksia noihin vanhoihin raapustuksiin ei tosin ole tulossa kuin jokaisen kirjoitelman loppuun pieni englanniksi käännetty lyhyt tiivistelmä postauksen sisällöstä. Ihan kansainvälisten ystävieni iloksi; eiväthän he tuota ole pyytäneet kuin .. niin pitkään kuin olen blogannut. Hups.

hanlonelsa

”Jep. Sun äitis nyt on vaan tollanen.”
Kuvan ottanut Dani Hanlon (kuvassa).

Toisin kuin vierasblogin puolella, tällä puolen jutut tulevat olemaan vähän rennompia. Ei siis samanlaista tietopakettimaista tykitystä, vaan itsevaltaisesti oman fiiliksen mukaan kirjoittelen asiasta ja sen vierestä materiaalia. Nyt kun ei ole mikään kiire saada mediatalon kanavien kautta ilmoille niin paljon tärkeäksi kokemaani asiaa kuin mahdollista, vaan voin hengähtää ja antaa luovuuden rauhassa kukkia…

Olen myös innostunut videobloggaamisesta, ja pää kuhisee ideoita siihenkin..! Olisi teille niin paljon näytettävää ihan meidän arjesta, siitä miten meidän koti- ja lapsenhoitohommelit eroavat käytännössä niin kutsutusti normaalista.. Voi, mistä saisi lisää aikaa vuorokauteen?

siskokset

Elsa ja isosiskonsa Ruby leikkipuistossa.
Kuvan ottanut Dani Hanlon.

Bloglovinit ja muut blogin stalkkauskanavat olen tässä juuri päivittelemässä niin, että teidän meitä jo seuraavien ei tarvitse tehdä mitään pysyäksenne ajantasalla meidän kuulumisista. Jos et meitä vielä seuraa, niin tiedoksi; löydymme niin Bloglovinista, Twitteristä, Facebookista, Instagramista kuin Pinterestistäkin, kaikkia säännöllisesti päivitellen. Uutuutena löydymme myös Blogipolulta!

Lyhyesti vielä teille uusille seuraajille tiedoksi – olen siis Maiju alias Meriannen, tyttäreni täytti viime sunnuntaina 2 vuotta ja hänellä on diagnosoitu cp-vamma, vakava kuulonalenema sekä aivoperäinen näkövamma. Hänen päätään ovat sisäkorvaistutteet olleet koristamassa ja hänen elämäänsä kuuloaistimuksilla rikastuttamassa nyt kuusi kuukautta. Brittimiehelläni on aiemmasta suhteesta uskomattoman fiksu Ruby-niminen tyttö, joka täyttää heinäkuussa jo 10 vuotta! Asumme koko poppoo Englannissa, missä erityislapsiperhettä tuetaan ja autetaan monessa mielessä eri tavalla kuin Suomessa. Näistä teemoista, niin ulkosuomalaisuudesta, Englannissa asumisesta kuin perhe-elämästä blogimme koostuu. Ja eritoten meikäläisen tunteista, kuten synnytyksen jälkeisestä masennuksesta selviämisestä.

Että niinko.. Kiitos, ja tervetuloa!


So here we are, under a blogportal. Something that I had dreamed about but had a little hope for, thinking the blog is too niche for any media house to be interested in. Especially as I do not write about ”normal” lifestyle – type of posts consisting clothes, makeup or anything like that really; everything is entirely about my life as a Finnish mother living abroad and having a disabled child. Though some sort of a miracle happened I guess and I was asked to do some guest blogging for a couple of weeks some time ago, after which I was actually asked to continue. So here I am. My dream fulfilled, doing exactly what I love. Writing. Can’t make my living from this, but yes, I am able to provide the occasional cheese on top of the bread my Dan The Man provides to our dinner table. People that know me understands how important that is for me; even though I love being my daughters carer I can’t stand being provided for. I have to do my bit. And seriously, what is better way to do that than doing exactly what I’m passionate about?
Exactly.

So welcome! You can follow us on Facebook, Twitter, Instagram and Pinterest as well as in Bloglovin, and I’m working my way through to get as much blogposts translated as quickly as possible. Enjoy!

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

JOO! SAAN! Juuri se että on tällainen isompi ”alusta” innostaa jollain jännällä tavalla vielä enemmän kuin mitä aiemmin, vaikka aina ja joka päivä rakastan bloggaamista! n_n Kiitos piip <3
0
1 vastaus

Hei ihan mahtava juttu, ihanan innoissasi olet ja taatusti saat kaikkea kivaa uutta jutskaa blogin pitämiseen. 🙂

Onnea uudesta blogikodista ja ihan siitä irl-kodistakin. 🙂
0
1 vastaus

JOO! SAAN! Juuri se että on tällainen isompi ”alusta” innostaa jollain jännällä tavalla vielä enemmän kuin mitä aiemmin, vaikka aina ja joka päivä rakastan bloggaamista! n_n Kiitos piip <3
0
1 vastaus

Onnea! Mahtava juttu, että olet täällä 🙂 Varmasti tulossa paljon mielenkiintoisia postauksia!
0
1 vastaus

Hih, ei paineita! :’D Mutta ei, taso pysynee samanlaisena kuin vielä omalla osoitteella ja koko ajan oppien ja kehittyen. Kiitos peppi <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: