Perhe-elämä 28.5.2015
TEKSTI Meriannen

Keskiviikkopiknikki ja Dani the Nanny

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Eilen ennen kuin vahingossa torkahdin sohvalle, olin juuri ehtinyt sopimaan Hanlonin alias Dani the Nannyn kanssa leppoisan päivän kulusta. Meillä olisi tytölle kiropraktikolle aika kello 13:00, mutta hei näin upealla säällä kai me tehtäisiin piknikki jonnekin?

Niinpä minun torkkuessani sohvalla unileluni-Elsan kanssa Hanlon tarkisti bussiaikataulut, pakkasi hoitolaukun ja sitten herätteli minua. Koska vastaukseksi sai vain yninää, hän teki sen ilkeimmän tempun ikinä. Meni irrottelemaan tytön minun halauksestani, mihin minä herään takuuvarmasti!

katti

Tässä naapurin katti, instassa seuraaville tuttu juttu. Omistajat eivät hoida vaan naapurit, eläinsuojeluyhdistys hoiti ihon ja turkin kuntoon.

Hanlon puki tytön, minä puin itseni. En ole edelleenkään oikein tottunut siihen, että minulla on nyt APUA kotosalla. Että saatoin oikeasti vain siirtyä huoneesta toiseen välittämättä siitä, mitä tyttö tekee juuri sillä hetkellä – että voin käydä suihkussa mihin kellonlyömään tahansa ja vaikka käydä koko vaatekaapin lävitse asua valitessa eikä tarvitse valita niitä, mitkä vain käteen sattuvat ensimmäisenä osumaan.

Tämä kaikki siksi, koska epävirallisesti Hanlon on muuttanut meille ja kutsuu minua ”äidiksi”. Koska tahtoo. Hän edelleen vuokraa huonetta eräästä kämpästä, mutta kämppisten kanssa hän ei tullut toimeen. Joten kun me muutimme tähän isompaan, tarjosimme hänelle mahdollisuutta punkata halutessaan meillä saadakseen hajurakoa kämppiksiinsä.

bustop

Töidensä sivussa hän siis antaa minulle auttavan käden arjen toimissa ja jaksaa aina puuhastella Elsan kanssa. Koulutuksensa ansiosta hänellä on miljoonia ideoita, mitä tehdä molempien lapsiemme kanssa – he ovat Rubyn kanssa askarrelleet ja nyt suunnittelevat tulivuoren rakentamista. Elsan kanssa Hanlon tekee kaikenlaisia aistileikkejä, muun muassa he leikkivät maissijauholla.

Eilen kuitenkin suuntasimme bussipysäkille, määränpäänä Boscombe.

elsabussissa

Haimme kiropraktikon kahvilasta meille eväspatongit (ruisleipää!) ja suuntasimme Bournemouthin rannalle. Kuljimme puiston lävitse ja minä ihastelin sitä huumaavaa kesän tuoksua, mikä paiskautui suoraan päin kasvoja.

kesa

Yritin selittää Hanlonille, kuinka meillä Suomessa tällainen vehreys tulisi vastaan yleensä kesäkuussa, ja noiden valkoisten kukkien tuoksu onkin yleensä merkinnyt minulle kesää. Puhuttiin Suomen ja Englannin eroista, ei pelkästään säästä vaan myös siitä, kuinka erityislapsiperheitä tuetaan kummassakin maassa. Se, kuinka tulemme vuoden päästä saamaan valmiiksi vakuutetun ja perheemme tarpeita vastaavan auton Englannin valtiolta, on jotain, missä Suomessa erityislapsiperheet vain unelmoivat. Tällä halutaan varmistaa että vammaiset ihmiset pääsevät elämään elämisen arvoista elämää ja liikkumaan vaivattomasti paikasta toiseen. (Lue lisää ”Motability”’sta täältä – englanniksi)

cliff

”Cliffillä” löytyi kiva paikka pyllähtää istumaan ja ahmimaan eväät – en sitten malttanut ottaa kuin maisemakuvan ennen ruokailua ja syömisetkin jäi ihan kokonaan kuvaamatta. True blogger, aye!

Lounas ulkoilmassa oli ehdottomasti yksi päivän parhaimmista hetkistä – sen lisäksi oli silmiä kostuttavan ihanaa seurata kiropraktikkopojan ja Elsan yhteistä kommunikointia siitä, mistä kohti Elsan kroppaa nyt kolotti.. Ja kaverikahvit Hanlonin ja Paulan kanssa kiropraktikkokoulun pihalla, ei todellakaan huono!

danithrones

Kotimatkalla pelleilimme lähipuistossa ihan vain hetken.

thrones

Game of Thrones…

Kotimatkalla mukaan tarttui myös ensimmäinen kukkapuska, jonka kotiin kannoin!

kukkia

Aivan ihana keskiviikko. Kertakaikkisesti!


Yesterday we had a really good day out, enjoying the sunshine and lunch at the Bournemouth East Cliff before Elsa’s chiropractic treatment. It is so amazing to have help at home now as Dani the nanny has unofficially moved in with us. She still rents a room in a flat but rarely goes there so that means I can go and have a shower whenever I want and even when changing clothes I do not have to pick the ones I just happened to find from the wardrobe first; If I wish, I could go through my whole wardrobe. Thanks to her child care education she is full of ideas what to do with all of our children – she’s done some crafting and so with Ruby and now they are planning to build a volcano. With Elsa she does a lot of sensory and other messy plays.. It’s just great! It makes such a huge difference to my everyday life to have someone here to help us out!

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Nimenomaan sen vehreyden takiahan ei kannata olla muuttamassa… :’D Me suunnitellaan jo kovasti kaikkea mitä voidaan tehdä sitten kun meillä on auto! <3 Auto, mihin meillä on varaa ja mihin kaikki meidän tarvitsemat muutokset (pyörätuoliramppi, yms.) ovat ilmaisia ja tulevat automaattisesti!
0
1 vastaus

Juu, teidän ei todellakaan kannata muuttaa tänne… 🙁 Ei ole vielä noin vihreääkään!
0
1 vastaus

Nimenomaan sen vehreyden takiahan ei kannata olla muuttamassa… :’D Me suunnitellaan jo kovasti kaikkea mitä voidaan tehdä sitten kun meillä on auto! <3 Auto, mihin meillä on varaa ja mihin kaikki meidän tarvitsemat muutokset (pyörätuoliramppi, yms.) ovat ilmaisia ja tulevat automaattisesti!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: