Raskaus 19.6.2015
TEKSTI Meriannen

Teoriani naisen hedelmällisyydestä:

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Historoitsijaystävieni kanssa aikanaan opin, että entisaikoina oli oikein hullunkurinen ajatus naisen hedelmällisyydestä. En muista mikä vuosisata oli kyseessä ja mikä se kirja oli, mistä me nämä tiedot opimme. Kuitenkin tuon uskomuksen mukaan nainen tulee raskaaksi vain saadessaan orgasmin miehen kanssa.

Saanen korjata tämän nyt omalla uskomuksellani?

Nainen tulee raskaaksi ollessaan hyvin onnellinen.

me

Tullessani ensimmäisen kerran raskaaksi, olin nähnyt Dania ensimmäistä kertaa pariin kuukauteen. Tuon reissun aikana Dan kosi; minä olin hyvin onnellinen.

Jatkaessani syksyllä koulunkäyntiäni, opin pian olevani raskaana.
Hups.

Tänä keväänä saimme tämän uuden, isomman kämpän. Vihdoinkin sellainen asunto, joka vastasi meidän tarpeitamme! Lisäksi minulla oli apua tämän kevään aikana. Ei yhtään pelottanut, jos itsellä oli vähän kehnompi olo tai yö oli mennyt huonosti. Tiesin, että Hanlon olisi apuna Danin ollessa töissä.

Niinpä:

Kaksi viivaa. Tai siis plussa. Kaksplus. Tuli tänään. 2. päivä toukokuuta.

pissa

pissatesti

Oho.

(Tämä on samantapainen teoria kuin ylläoleva esimerkki historiasta. Uskoa saa, ken tahtoo!)


I have a new theory: woman becomes pregnant when extremely happy. First time around I had just visited Dan for the first time in months and he proposed. I was so happy.
Few weeks later I learned I was pregnant.

This spring I have been really happy. We finally got this bigger flat that is more suitable for our needs, and I have had help with taking care of Elsa. I didn’t need to stress if I had a bad night sleep or anything else, when Dan was at work Hanlon would help me out with Elsa.
So what did I learn at the start of May?

Believe it or not, it’s up to you – it’s just a theory.

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Ihana! <3 Ja itse olen juuri miettinyt tuon stressin vaikutusta hedelmällisyyteen… Itselläni oli kyllä myös kaikenlaista stressiä tänä keväänä, mutta samalla olin onnellisempi kuin aikoihin kaikkien ihanien arkeamme helpottavien asioiden vuoksi.. Joten ehkä se tasoitti? 😀

Olit erityyppinen "hyvä työntekijä" – et tullut sairaaksi lomalla, vaan pamahdit paksuksi! 😀 <3
0
1 vastaus

Itse uskon myös, että onnellisimmillaan on kierto tasainen ja ovulaatio tulee helpommin. Stressaantuneena töissä en sitten millään tullut raskaaksi, mutta kun loma alkoi, niin heti oli pulla uunissa:)
0
1 vastaus

Ihana! <3 Ja itse olen juuri miettinyt tuon stressin vaikutusta hedelmällisyyteen… Itselläni oli kyllä myös kaikenlaista stressiä tänä keväänä, mutta samalla olin onnellisempi kuin aikoihin kaikkien ihanien arkeamme helpottavien asioiden vuoksi.. Joten ehkä se tasoitti? 😀

Olit erityyppinen "hyvä työntekijä" – et tullut sairaaksi lomalla, vaan pamahdit paksuksi! 😀 <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: