Muut 22.6.2015
TEKSTI Meriannen

Hormonitilitykset ja muuta

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Minun PITI postata jostain ihan muusta, mutta koska nämä raskaushormonit niin jyllää ja sitä kautta blogin Facebook suorastaan laulaa näistä päivityksistä..

faceboooook

Halusin vinkata pikaisesti teille tänne muillekin – jos haluatte lukea meistä sellaisia lyhyitä päivityksiä, mitkä eivät blogiin todennäköisesti pääse, niin kannattaa seurata meitä myös tuolla Facebookissa!

Tämän hetkiset hormonipäivitykset:

hajottaa

ikavaisia

Näiden ja postauspäivitysten lisäksi linkittelen säännöllisen epäsäännöllisesti minua koskettaneita, ilahduttaneita tai ajattelemaan saaneita löytöjäni netistä. Kuten The Telegrafista löytyneen ”Father’s Days” – videon, tai vammaisten lapsien balettiesitys – videon Huffingtonin sivuilta.

Tämän kirjoittaminen – ja hormonipäivitysten tunnustaminen – helpotti. Olo rennompi. Kohta petiin!

Toivottavasti teillä on ollut hyvä viikonloppu! <3


This post is all about the blog’s Facebook-page. Unfortunately most of the stuff there is in Finnish only, but just that you guys know too – I share there not only the new blog posts, but a little updates of our life that most probably won’t appear in the blog and links to different posts on websites that I had found touching, inspiring.. That’s the blog’s Facebook-page. You are welcome to follow it, and biggest apologies that I post there only in Finnish.

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: