Perhe-elämä 24.6.2015
TEKSTI Meriannen

Elsan räkäiset kuulumiset

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Elsan kanssa olemme löhöilleet viime aikoina paljon kotona. Ensin se hampaiden tehtailu, joka aiheutti tytölle kuumetta, ärtymystä ja jopa ongelmia syömisen kanssa. Sitten tyttö nappasi isältään kesäflunssan. Flunssan, joka kehittyi keuhkoputkentulehdukseksi. Korkeaa kuumetta, ärtynyttä tyttöä ja vielä vähän lisää syömisongelmia, kun nieleminen ei tuntunut kivalta yskimisestä kipeytyneestä kurkusta.

postaus

Viime viikolla Elsa saikin sitten antibioottikuurin, joka jo parin päivän jälkeen sai kuumeen laskemaan ja kaiken sen rään muuttumaan soljuvammaksi ja kirkkaammaksi. On tyttö puhallellut nenästään niin komeitä räkäpalloja, että on melkein pitänyt olla ihan ylpeä! Ja vielä enemmän iloinen siitä, että se räkä lähti viimein liikenteeseen.

Eilen antibioottikuuri loppui, mutta räkää tuo nenäroottori vielä tuottaa. Olinkin yhteyksissä lääkäriin, joka pyysi tuomaan tytön näytille heti huomenna aamulla. Jos kyseessä oli bakteeritulehdus, pöpön olisi pitänyt jo kuolla ja pienellämme kestää vain hetken tyhjentää röörinsä kaikesta kuonasta. Tai sitten vaihteeksi tyttö onkin napannut jonkun viruksen immuniteettiaan kehittämään.

Hellyydenkipeä Elsa on kuitenkin jo niin paljon paremmalla tuulella kuin vielä muutama päivä sitten, on tänäänkin kikatellut leikkiessään leluilla ja ihmetellessään lemmikkiemme touhuja. Mitään hengitysongelmia ei ole ja ruokakin maistuu nykyään, mitä nyt ajoittainen yskimiskohtaus vähän tauottaa ruokailuja.

Vaikka välillä tuntuukin, että hampaiden tehtailusta johtuvan kuumeen ja tällaisten pöpöjen taltuttamisessa menee meidän koko arki, niin ei se näin onneksi kuitenkaan ole. Ja uskon, että pian pääsemme taas tyttären kanssa tositoimiin ja esimerkiksi katsastamaan Bournemouthin hiekkarannan ensimmäistä kertaa tänä kesänä!


Our little munchkin has been poorly, again. First we were dealing with a serious case of teething that caused our heroine high temperatures, then she managed to get a summer cold from her dad. She was prescribed antibiotics a week ago for a chesty cough and thankfully she has been improving. She hasn’t been as grumpy and sleepy as before, and her temperature has been normal. She still has a rattling coughs, which is why i was in touch with a doctor today as her antibiotics finished yesterday. They advised us to come to the GP tomorrow for them to have a look at her, just to be on the safe side. She doesn’t have any breathing problems and she’s eating better than she did at the start, so we are not too worried. But it’s better to get it checked than keep guessing.

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos ihana <3
0
1 vastaus

Pikaista paranemista Elsalle! Hyvää vointia odotukseen 🙂
0
1 vastaus

Kiitos ihana <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: