Raskaus 9.7.2015
TEKSTI Meriannen

Kun pahoinvointi iski

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ne pienet raskauden alkuajan ällötykset menivät ohitse, mutta iski kaamea nälkä. Kahden tunnin välein oli pakko ahtaa jonkinnäköistä apetta suuaukkoon. Jos syömään ei heti malta, maha alkaa kurnia kuin koko päivänä ei olisi mitään suuhunsa laittanut.

Tuota ihanuutta kesti vain hetken pienen. Nyt tällä viikolla olen suorastaan kärsinyt kaameasta pahoinvoinnista. Joka päivä. Melkein jokaikinen kuluva hetki.

hajuvaara

Mikä ei ole erityisen hauskaa, jos päivälliseksi koko perhe on syönyt makkaraa muussilla ja pavuilla.

minajatytto

Mutta kaikesta huolimatta arki on pyörinyt. Ei aina sujuvasti, mutta vaikka kompastellen.. Olemme saaneet asioita tehdyksi.

aurinkoinkkari

Ollaan leikitty inkkaria, ja sitten menty nauttimaan auringosta.

elsaburger

Kauhean sokerirasitustestin jälkeen juostiin nälissämme lähimpään ruokapaikkaan. Siellä oli Scooby Doo kampanja!

iltasatu

Ostettiin kirpparilta uusia selkeäkuvaisia kirjoja iltasatumateriaaleiksi.

Koneella en ole jaksanut olla, se on vain pahentanut huippaavaa ällötystä. Vaikka asiaa olisi ollut, ei.. ole vain kyennyt. Olen pahoillani. Toivon, että paha olo helpottaa pian. Että pääsen taas toteuttamaan itseäni. Ja kirjoittelemaan teille tänne luettavaa.


This week I have been suffering from morning sickness. Which is quite weird in itself, as in earlier days I had just mild nausea and that’s about it. This week it has been quite.. well. Bad. There has been moments when I have been struggling quite a bit, like the other evening after the whole family had enjoyed sausages, mash and beans for dinner. I haven’t actually been sick, but near enough. I haven’t been able to spend time on a computer as it has just made me feel worse. I hope soon I will be feeling better so I can actually do what I love. Which is write here. For you.

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Voih, toivottavasti! Odotan siis innolla viikkoa 16! Kiitos Tytti <3
0
1 vastaus

Hei, toivottavasti pääset pahasta olosta pian eroon.Itseäni auttoi kun hörppäsin mehua tms vähän väliä.Pahin olo oli, kun vatsalaukku oli tyhjä.
Aamulla oli mehulasin oltava sängyn vieressä!
Saitko jo rasituskokeen tulokset? Millä viikolla siellä tehdään ultraa?
0
1 vastaus

Toi on muuten tosi hyvä vinkki – itsellä paha olo nyt pysynyt hieman kuosissa, kun olen pakottanut itseni syömään jotain vähän väliä. Pahinta oli, kun oli jo kauhea nälkä ja paha olo, ja pyörin keittiössä ympyrää kun mitään ei tehnyt mieli mutta nälkä oli! Ja vedenjuominen tuntuu myös auttavan. 🙂 Kiitos vinkistä, pidän mielessä ja jatkossa kannan mehua jatkuvasti mukana!

12 viikolla, niin kuin muistaakseni Suomessakin! Siitäkin pitäisi tulla jossain vaiheessa juttua. 🙂 Sokerirasituksesta ei ole tullut vielä mitään uutisia, mitkä ovat parhaimmat uutiset. Sanoivat nimittäin, että saan seuraavana päivänä puhelinsoiton, jos tulokset näyttäisivät raskausajan diabetesta tai sen rajamaita. Koska ei ole kuulunut mitään, odotan vain raporttikirjettä sairaalalta testistä! 🙂
0
1 vastaus

Uuh, eiköhän tuo kuukauden sisällä helpota… Terveisin kahdesti kamalasta pahoinvoinnista kärsinnyt (loppui kuin seinään n. vkolla16)
0
1 vastaus

Voih, toivottavasti! Odotan siis innolla viikkoa 16! Kiitos Tytti <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: