Perhe-elämä 16.8.2015
TEKSTI Meriannen

Loma ohi – paluu arkeen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Lomatunnelmissa Suomessa

Lomatunnelmissa Suomessa

Niin sitä vain loma hurahti ohitse, ja jokaisella tuntuu olevan päällä lomakrapula. Tuijottelen tyhjiä matkalaukkuja.. Vilkuilen lomalla otettuja kuvia kotoisasta Suomesta ja vähän itkettäisi. Niin paljon hyviä hetkiä ja ihania ihmisiä… Ja niin paljon jäi vielä tekemättä ja niin paljon populaa näkemättä!

Elsa matkusti kuin kokenutkin konkari, mutta sydäntäraastava itku repesi heti kotiin päästyä. Itku, mikä ei meinannut laantua millään! Ei tainnut tuokaan hassu haluta tulla vielä takaisin tänne Englantiin kotiin.. Mutta suru kuin suru, suklaa auttaa aina – ja onneksi tytön erikoismaidoista löytyy myös suklaanmakuinen maito. Se laannutti ja rauhoitti itkun.

Lauantai, eli ensimmäinen kokonainen päivämme kotona, meni päikkäreitä vedellen vuorotellen. Tänään sunnuntaina ollaan laukut tyhjennetty – lattioille – mutta meikätyttö on nauttinut vielä runsaista päiväunista. Huomenna olisi paluu arkeen, kotivisiiteille tulossa niin Elsan oma ”koulutusvastaava” eli Portage ja neuvolatäti.

Kyllä tämä tästä.

Kovasti unelmoiden jo seuraavasta reissusta Suomeen!


We are back at home in England and everyone is definitely suffering from holiday hangover. Even Elsa, who traveled like an experienced traveller, started crying immediately when we got home. Luckily chocolate always helps, no matter what’s the sorrow – and we have chocolate flavoured special milk for her. We are still in process of unpacking stuff and the flat is mess thanks to it; tomorrow we are already supposed to dive in to our normal everyday life. Dan is back at work, and we are having Portage coming over as well as the health visitor.

To keep our chins up, we already are dreaming of our next trip to Finland!

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: